Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak akkor költözik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor költözik velem össze a párom, ha megtanulok főzni. Szerintetek? 18/L

Figyelt kérdés
Szerintetek is nagyon gáz hogy nem tudok? Ő nagyon szeret főzni, eddig nem zavarta... Meg h par hónapot vár, ha nem tanulok meg, szakít. Ő külön él, albérletben, hozzáköltöznék. 21/F
2018. jún. 4. 07:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
45%

Aki lepontozott, az megírná, mi egyéb különleges képességre van szükség egy kaja elkészítéséhez?

(#19)

2018. jún. 4. 12:03
 22/30 anonim ***** válasza:
50%
főzni tudni érdemes mindenkinek. de ha ilyen ultimátumot kapnék, dobnám ki a pcsába.
2018. jún. 4. 12:38
 23/30 anonim ***** válasza:
33%

Kedves privátíró!

Nem tudom, ezt miért priviben kellett írnod. :) Miért ne gondolhatnám komolyan a #19-es válaszom?

A kérdező nem Michelin-csillagos étterem konyháját vezető mesterséf akar lenni, és újabbnál újabb, bonyolultabbnál bonyolultabb ételműremekekkel lenyűgözni a nagyérdeműt, hanem ehető kajákat kéne elkészítenie.

Ehhez a legegyszerűbb mód a receptek követése.

Kifejtenéd, hogy mi a probléma ezzel? :)

2018. jún. 4. 13:25
 24/30 anonim ***** válasza:
24%

#23:

Aki erre se képes, annak ez túl nagy elvárás...

Egyébként mekkora ciki, hogy a 21 éves fiú jól tud főzni, a 18 éves lány meg egyáltalán nem. Nem azt mondom, hogy a főzés női munka! Csak felnőtt emberként illik tudni ellátni magad, aminek a főzés is része.

2018. jún. 4. 13:39
 25/30 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem kifejezetten gyerekes, hogy egy ilyen feltételhez köti az összeköltözést. Ebből nekem is az jönne le, hogy vagy nem akar összeköltözni velem vagy pedig csak bejárónőt, “házicselédet” szeretne... Azzal nem lenne semmi bajom, ha mondjuk együtt főznénk és tanítana egy-két dolgot vagy együtt tanulnánk meg, valamint szerintem az egy magától értetődő dolog, hogy az embernek valamilyen módon ételhez kell jutnia és azért szerintem adódnak olyan esetek, amikor nem lehet rendelni vagy étterembe menni. Szóval azzal semmi bajom nem lenne, hogy főznöm “kellene”, de ez a módszer és követelőzés stb. egyáltalán nem tetszene és nem biztos, hogy folytatnám ezt a kapcsolatot.

Egyébként szerintem 18 évesen egyáltalán nem vagy elkésve semmivel sem... Annyi idősen én sem tudtam főzni, mert sosem próbáltam, hiszen nem volt rá szükségem. Otthon éltem és anyukám főzött mindenkinek, aki nagyon szeret főzni, nagyon finoman is főz. Akkor kezdtem el kicsit főzőcskézni mikor kollégista lettem, mert akkor már nem volt aki főzzön rám és valahogyan meg kellett oldani (bár akkor is vittem otthonról kaját, de nem mindig volt elég és nem is akartam ugyanazt enni napokig).

2018. jún. 4. 13:40
 26/30 anonim ***** válasza:
24-es, ha "nem azt mondod", akkor fel sem merülne benned a nemi összehasonlítás.
2018. jún. 4. 13:57
 27/30 anonim ***** válasza:
31%

Azt még valaki árulja el nekem, hogy ha én nem eszek valamit, azt miért tanuljam meg megcsinálni? Mindenki fel szokott sorolni alapborzalom kajákat, mint pl. rántott hús.

Minek tanuljam meg, hogy kell rántott húst csinálni, ha nem eszem meg rántva?

(Gyerekem nem lesz, de ha lenne sem etetném ilyen szarral.)

2018. jún. 4. 14:03
 28/30 anonim ***** válasza:
85%
Én 18 éves koromig egy teát se tehettem fel főzni. Aztán elköltöztem otthonról, és minden segítség meg tapasztalat nélkül is el tudtam látni magam. Nézegettem receptvideókat, olvasgattam szakácskönyvet, recepteket, és egész ehető ételek lettek. Aztán rájöttem, hogy imádok főzni, elvégeztem egy okjt, és most szakácsként dolgozom 😁 szóval:semmi sincs veszve, főzni segítség nélkül is meg lehet tanulni. De! Az olyan kapcsolatokban, ahol az egyik fél feljogosítva érzi magát ilyen ultimátumokra, valami gond van. Vigyázz magadra, fontold meg alaposan, mennyit ér ez a fickó. Mert hosszú távon nagyon sok gond lehet még ezzel a hozzáállással. Én nem választanék olyan partnert, aki úgy érzi, hogy parancsolgathat, az biztos.
2018. jún. 5. 07:50
 29/30 anonim ***** válasza:
De te rájöttél, hogy imádsz főzni. Én arra jöttem rá, hogy utálok.
2018. jún. 5. 08:17
 30/30 anonim ***** válasza:
34%

Gàz hogy nem tudsz főzni. Marha bonyolult...10 évesen tudtam màr főzni....

Amúgy meg az még cikibb ràd nézve, hogy egy ilyen szarzsàkkal vagy , aki feltételekhez köti a kapcsolatot, és szakítàssal zsarol, hogy érvényt szerezzen az akaratànak. Az ilyet pàros làbbal rúgnàm ki, miutàn megette a hashajtóval felturbózott vacsoràjàt! Ha jól sejtem a főzés mellett a hàzimunka többi részét is àtvetetné veled... Sok boldogsàgot .

2018. jún. 7. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!