Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak akkor költözik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor költözik velem össze a párom, ha megtanulok főzni. Szerintetek? 18/L

Figyelt kérdés
Szerintetek is nagyon gáz hogy nem tudok? Ő nagyon szeret főzni, eddig nem zavarta... Meg h par hónapot vár, ha nem tanulok meg, szakít. Ő külön él, albérletben, hozzáköltöznék. 21/F
2018. jún. 4. 07:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
17%
Ezt jól kifőzte. 😂 Mi nehézség van a főzésben, te kis tejfogas? 🙂 Én profin főzök. 30F
2018. jún. 4. 07:54
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

A magad érdeke is, hogy megtanulj főzni ettől függetlenül rosszul esne az ilyen kategorizálás.

Meg a főzésnek is vannak szintjei. Míg egy chilis vabot vagy gombás tésztát csak az nem tud megcsinálni aki lusta... ha 3 fogásos menüt és wellington bélszínt vár el a párod (vagy h úgy főzz mint a mamája 10 év tapasztalattal) az túlzás.

Ha megnyugtat én sem nagyon főztem mikor összeköltöztünk párommal de nem olyan nagy ördöngősség. (Sok remek receptes oldal van pl nosalty) nem azt mondom h nem égettem le pár fazekat de így tanul az ember. ;)

2018. jún. 4. 07:59
 13/30 anonim ***** válasza:
69%

Miből költöznél hozzá? Munkahely? Tartalék? Önálló jövedelem?

Ez inkább azt jelenti, hogy még pár hónapig elszórakozik veled, aztán mész a levesbe. De hogy te nem fogsz odaköltözni, arra mérget vehetsz.

2018. jún. 4. 08:13
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg rászánod magad, ne a netről vegyél recepteket, itt, 100-ból 90 ehetetlen:)

Boldog, boldogtalan receptet ír, még akkor is, ha konyhát sem látott.

2018. jún. 4. 08:14
 15/30 anonim ***** válasza:
71%
Menekülj... Komolyan nem értem, hogy mitől ennyire felszínes
2018. jún. 4. 08:34
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
Az exem is követelte, bár mellette egy paraszt volt... inkább kidobtam és megtanultam utána:D:D:D
2018. jún. 4. 08:46
 17/30 anonim ***** válasza:
49%

Hat azert 18evessen illene alap kajakat megcsinalni. Amugy meg nem ertem mi bonyolult van a fozesben? Vannak jo szakacskonyvek ,meten receptek es meg videok is.

Amugy meg ha csak ezert nem mehetsz oda es othagyna miatta...hat sztm dobd ki a fenebe.

N26

2018. jún. 4. 09:52
 18/30 anonim ***** válasza:
80%

Femináciként nekem az a bajom, hogy itt is azt írja valaki, nőktől alap. Vagy alap mindenkitől, vagy senkitől. Egyenlőség az, hogy nem várunk el a neme miatt senkitől semmit. Azért várunk el, mert ember.

Kérdező, senki nem "főz". Szerinted ha az emberek csinálnak egy spagettit, azt paradicsomból csinálják? (Persze itt most mindenki igen.)

Minden por meg konzerv meg Maggi kocka. Ma már nagyon kevesen főznek igazán, ismerik a fűszereket, szószokat, használnak normális alapanyagokat, nem előre elkészített, ízfokozott, minden kakival telenyomott dolgokat. Ezek szerint ízlelőbimbója sok embernek nem az igazi. Miért nem nyit mindenki éttermet, ha csak olvasni kell tudni hozzá, és miért csak a konyhás nénik rontják el a kaját.

Na, megyek a Nyelvek kategóriába, és leugatok mindenkit, aki nem beszéli az angolt anyanyelvi szinten, mert nyelvtanuláshoz csak olvasni kell tudni.

2018. jún. 4. 11:21
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

Mit kell azon "tanulni"?

Keresel egy szimpatikus receptet -> követed az instrukciókat -> jó étvágyat!

Akinek ez túl bonyolult, azzal mondjuk én se költöznék össze....

2018. jún. 4. 11:30
 20/30 anonim ***** válasza:
29%

Basssszz, és Jaguár nincs itt, pedig érdekelne, ő mit szólna, ha egy nőtől ezt az ultimátumot kapná.

Amúgy pár hónap alatt főzni tanulni? 😄

Hogy egy klasszikust idézzek: "Az finom lesz."

2018. jún. 4. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!