Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a barátnőm néha eljár a barátnőivel és semmit nem mond?
Figyelt kérdés
Néha gondol egyet akár az éjszaka közepén és elmegy a barátnőjével valahová. Mutatja is,hogy hívja a lány. Ami zavar az egészben,hogy amikor rákérdezek milyen volt akkor nem mond semmit. Maximum azt,hogy szüksége van magánėletre és hagyjam. Sosem zavar ha elmegy, csak nem szoktam érteni. Én ha elmegyek és kérdez,mindig mesélek.
Azt mondja,hogy ez "ilyen csajos dolog". Ő 21 én 27 vagyok.
2018. jún. 2. 02:10
1/7 anonim válasza:
Ez után jön majd az, hogy hívod, és már nem veszi fel a telefont.
Nem, nem normális, egy egészséges kapcsolatban nincsenek titkok. Valószínű csak parkolópályán vagy, jobb, ha felkészülsz.
2/7 anonim válasza:
Én se mesélnék sokat valószínűleg, de nem azért, mert titok lenne, vagy "csajos dolog", csak egyszerűen nem érezném, hogy a barátnőmmel való beszélgetés bármelyik része érdemes arra, hogy még utána is beszéljek róla külön, meg mikor hazaértem valahonnan szocializálódás után, jobban szeretek feltöltődni egyedül és/vagy csöndben. Persze ha lenne valami, ami úgy érzem, érdekelheti a páromat is, vagy vannak gondolataim, amiket meg szeretnék osztani, akkor mondanám azokat szívesen.
3/7 anonim válasza:
Full hülyének néz.
Éjszaka közepén.. Ahha...
4/7 anonim válasza:
Szerintem fickója van, és női névvel van elmentve a száma...
5/7 anonim válasza:
Nem lepne meg, ha a barátnőjét Bélának hívnák.
6/7 anonim válasza:
Hát nálam ezt nem sokáig csinálná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!