Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom Pesten él. Én vidéken,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom Pesten él. Én vidéken, de ősztől új munkahely miatt én is Pesten fogok élni. Az a fura, hogy nem mond rá semmit. Miért nem mond rá semmit?

Figyelt kérdés
Elkezdtem már albérleteket nézni, hogy legyen. Ő egyedül él és igazából az a fura nekem hogy nem mondja azt hogy ne keressek semmit költözzek hozzá. De úgy az egész Pestre való költözésemre nem reagál semmit. Ez azt jelenti hogy nem szeretne velem lenni komolyabban?

2018. ápr. 19. 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Bingó! Nem tervez veled, ez a napnál is világosabb. Nem is értem miért vagy még vele...
2018. ápr. 19. 15:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Kb még csak féléve vagyunk együtt
2018. ápr. 19. 15:35
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem érdekli,mert nem szerelmes beléd.
2018. ápr. 19. 16:01
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Miből gondolod, hogy ti "együtt vagytok" vagy hogy ő az ún. "párod?"

Külön éltek, alig találkoztok, néha dugtok - ez nem párkapcsolat. Neki egy lyuk vagy, akit néha megtöm, te meg fülig szerelmes vagy egy ideálba, akire hasonlít ez a lény - mert nem ismered, hisz' alig látod.

Neki esze ágában nincs veled összeköltözni, mert vagy van más is, vagy kibírhatatlan természeted van, vagy csak úgy.

5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Az sok mindent megmagyaráz. De lényegében sajnos igen, nem akar most elköteleződni még vagy egyáltalán.

6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kérdezd meg, de fél év sokaknak még nem "elég" idő.

Mi mondjuk 30 nap után költöztünk össz 1,5 évvel ezelőtt, de azok mi voltunk.

2018. ápr. 19. 16:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mond rá semmit, mert részéről ez a kapcsolat még nem tart ott, hogy összeköltözés.Az is lehet, hogy soha nem is tervezi ezt meglépni veled.Erre csak ő tudja a választ.
2018. ápr. 19. 16:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, hogy miért nem mond rá semmit.
2018. ápr. 19. 17:42
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Már bocs, de PÁRODNAK nevezed?
2018. ápr. 19. 19:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális, hogy vannak emberek akik 6 hónap után nem akarnak összeköltözni. Lehet erre én se mondanék semmit, mert ha mondom hogy "költözz hozzám" akkor félnék, hogy a csaj ezt minek nézi ennyi idő után, de ha nem mondok semmit addig legalább tudok gondolkodni. Lehet ő is ilyen magamféle bizonytalan pasi. Ettől még szerethet.
2018. ápr. 19. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!