Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom Pesten él. Én vidéken,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom Pesten él. Én vidéken, de ősztől új munkahely miatt én is Pesten fogok élni. Az a fura, hogy nem mond rá semmit. Miért nem mond rá semmit?

Figyelt kérdés
Elkezdtem már albérleteket nézni, hogy legyen. Ő egyedül él és igazából az a fura nekem hogy nem mondja azt hogy ne keressek semmit költözzek hozzá. De úgy az egész Pestre való költözésemre nem reagál semmit. Ez azt jelenti hogy nem szeretne velem lenni komolyabban?

2018. ápr. 19. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Baromság. Egy párkapcsolat alapja a kommunikáció. Ha legalább annyira tiszteled a másikat, mint egy szelet pizzát, akkor beszélsz vele. Vagy azt mopndod, hoyg gyere hozzám, vagy azt, hogy ne gyere, vagy azt, hoyg nem tudod. De az, egy büdös szóra nem méltatod a másikat, az nem bizonytalanság.
2018. ápr. 19. 20:57
 12/15 Kései Sirató ***** válasza:
Nem szeret, ennyi.
2018. ápr. 20. 08:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem se tervez veled komolyan. Az egy dolog, hogy persze fél év még nem sok idő, és még összeköltözésen nem gondolkodik, de hohy nem reagál semmit a költözésedre, az durva. Mintha nem is igazán örülne neki, és negatívat meg nem akar mondani. Legalább annyi reakciója lehetett volna, ha még összeköltözni nem akar, hogy de jó, így többet tudunk találkozni, nézzünk itt a közeleben albérletet, vagy valami. Azért gél évnél még erősen a rózsaszín köd időszakának kéne lenni, amikor sülve főve együtt akarnak lenni a párok, de ez nála nincs meg.

Beszélj vele erről, de sanszos, hogy ez a munkahely váltás most rávilágított arra, hogy nem biztps, hogy ez a kapcsolat oda tart, ahova te szeretnéd, hogy tarson.

2018. ápr. 20. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy csak sült hal. Kérdezz rá kerek-perec, hogy nem szeretné-e megpróbálni közösen. Veszíteni valótok nincs. Mi is azért költöztünk össze fél év után, mert úgy hozta az élet. Az én lakótársam elköltözött, dönteni kellett, hogy keresek újat (költséghatékonyság okán), vagy a párom költözik hozzám. Evidens volt a második verzió és azt gondoltam, hogyha nem megy, még mindig kereshetek másik lakótársat. Azóta már rég a saját lakásunkban élünk együtt. :)

Szóval attól, hogy első nekifutásra nem gondol erre, lehet csak segíteni kell neki egy kicsit.

2018. ápr. 23. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár a távkapcsolatomban nekem is volt ilyen rossz bizalmi érzésem, de itt sokan nagyon eltúlozzák. Távkapcsolatban sajnos nem lehet annyiszor találkozni és szexelni, de attól még szerethetjük egymást! (Meg amúgy sem a szexen van a hangsúly.) Mindemellett valóban a kommunikáción van a lényeg, nyíltan beszéljétek meg egymással. Nem jó, ha csak magadban őrlődsz. Sajnos ezt mi is elrontottuk hónapokra, végül kibékültünk és tervezünk. De azt pszihológiai tanulmányból hozzáteszem, hogy távkapcsolat esetén 6 hónapnál valóban el kell kezdeni megbeszélni a jövőbeli terveket. Ha ez nem történik meg időben és érdekkülönbségek adódnak, akkor minimum az egyik fél nagyon sérül az egészben.
2018. júl. 2. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!