Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem egyszer a szememre vetette hogy nem főzök, nincs mit ennie se neki se a gyerekeknek. Mit tegyek ha nem szeretik a főztöm?
Te jó ég.. péksüti meg májkrémes kenyér?
Szörnyen egészségtelen..
"nem főzök, nincs mit ennie se neki se a gyerekeknek"
Nincs mit ennie? Gondolom volt csak épp finnyás volt és nem volt kedve azt enni. Egyébként a férjed is felnőtt ember gondolom. Van két keze és két lába is.. El tudja készíteni magának, vagy nem?
Szerintem igazából találjatok valami átmenetet a kettő között. Legyen pl valamilyen hús egy kis párolt brokkolival. Csinálsz mellé pl rántott sajtot vagy ilyen krumpli roládot és akkor mindenki tud enni olyat amit szeretne.
Hajjaj van itt baj. Nem is tudtam hogy leteznek olyan emberek akik nem esznek zoldseget :D
Hat egy salata csirkemellel es ontettel a vilag legfinomabb kajaja :D en is szeretem a sult krumplit rantott hussal de olyankor a haromnegyede a kajanak salata :Dmivel nem is birom a sultkrumplit mert a sok olajtol rosszul vagyok ezert ritkan eszek es el nem tudnam kepzelni hogy annyi olajos szart egyek.
Én ennék, amit szoktam, ők meg oldják meg.
Nehogy már azért háromfajtát főzzek munka után, mert ők válogatnak.
Gyerekek egyébként is eszek benn, minek nekik otthon is főtt kaja?
Én is zabáltam a mekis kaját tiniként, rántotthúson és olajos zsírban tocsogó ételeken nőttem fel, szalonnán, tepertőn, kolbászon, kilószám tömtem a kenyeret és a krumplit, huszonéves koromig azt se tudtam mi a padlizsán..
Egész gyerekkoromban pálcika voltam, tiniként dettó, nem sportoltam.. Most is eszem ezeket, szintén nem híztam meg, makk egészséges minden értékem, mondjuk be is pótoltam minden ételt, ami kimaradt gyerekkoromból.
Ne tulajdonítsatok akkora jelentőséget az étkezésnek, hétvégén állítsatok össze a menüt közösen, pl férjed mond levest, te főételt, gyerekek meg desszertet, aztán az van. Megkóstolni meg kell mindent, megenni nem muszáj, csak ami ízlik.
Egy jó kis húslevessel biztos kiegyezne a férjed, vagy halászlével, aztán jöhet a te extra főfogásod, majd a gyerekek kelttésztás desszertje(aranygaluska mondjuk).
Ez tök rendben van.
Ma az én gyerekem menzáján répafőzelék volt.. kicsit túltolják az egészségesdit manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!