Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkaptam almaim allasat kulfoldon, de a parom nem akarna velem jonni?
Jelenlegi baratommal 6 eve vagyok egyutt es 2 honapja kerte meg a kezem.
Iden fejezem be az egyetemet es kaptam egy allasajanlatot becsben ,4000 euros kezdofizetessel . A baratom viszont sehogy se akarna koltozni,szerinte mindenunk meg lenne itthon is nekem viszont ezzel a munkaval egy nagy almom valna valora.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben,ti mit gondoltok errol? :(
Nem akarom elvesziteni a paromat, de ilyen ajanlatot nem hiszem h fogok kapni tobbet a jovoben
Eleg kemenyen dolgoztam erte...1 ev keszulodes orvosira,5 ev egyetem...ezen kivul 15 evnyi nemet tanulas es C1es szakdiploma nemet nyelvbol.
Soha nem gondoltam volna h eljuthatok kulfoldre ,legalabb megprobalni szeretnem.
Azt mondta h azert nem akarna koltozni mert nem tud egy szot se nemetul es fel hogy nem tudna munkat szerezni.Elegge regimodi es ugy gondolja hogy a ferfi kell tobbet keressen...inkabb az egoja az ami visszatartja.Egyebkent egy nagyon joszivu es kedves ember,sokat segitett egyetem alatt.Minig mindenben mellettem allt eddig.Remelem csak a valtozastol fel es valahogy meg tudjuk beszelni a dolgokat
Nem feltetlenul a penz miatt szeretnek kimenni kulfoldre,hanem inkabb a munkakorulmenyek es az eletszinvonal miatt.
Ne haragudj kérdező,de orvosi ide vagy oda,egy kibaxott komplett idióta vagy!Komolyan,menő diplomával rendelkező nőként eltűrsz egy ilyen hímsoviniszta faxkalapot?Meg mi az,hogy nem tud németül?Tanuljon meg,baxki!
Te komolyan,csak egy dolgot mondj,amit szeretsz ezen a paraszton,csak egyet!
Annyira nagy álmod volt ez mindig, hogy sosem beszéltél arról hogy te majd német nyelvterületen szeretnél élni/dolgozni. Mert ha beszéltetek volna róla akkor ez már korábban kiderült volna.
De persze ezért is a férfi hibás. Ki más...
Nyari praktikan tobbszor is voltam kint.Epp emiatt hivtak oda dolgozni.
Amugy felajanlott egy lehetoseget.En szeptemberben kell kezdjek es azt mondta hogy ha ugy dontok ,hogy menni akarok,adjak neki egy kis idot.Megprobal elrendezni mindent es karacsonyig utannam jon.Ha 1 ev alatt sikerul beilleszkednie es minden jol megy megbeszeljuk utanna a tovabbiakat.De a kikotese h akkor olyan kutyank lesz amilyent o akar :)))))
Szerintetek ez egy okes kompromisszum???
En igent mondtam ra,hiszen az o elete is valtozni fog emiatt es meg kene tanuljon egy telejesen uj nyelvet.
Remenykedek hogy tenyleg fog igy sikerulni :( nem tehetek rola de nagyon szeretem ot,viszont ugy erzem h nen akarnam feladni az almaimat,meg akkor ae ha nelkule ezerszer nehezebb lenne ezt vegigcsinalni
ALAP, hogy kimész, bakter!
Ha ebben nem támogat a párod, hanem önző módon visszahúz, akkor nem megfelelő emberrel élsz együtt, ennyi.
Párom Svájcban kapott anno munkát. Fél év távkapcsolat után költöztem ki hozzá.
Nem értem, hogy miért pont a kutya a másik legfőbb problémája.
De ez inkább hisztikitörésnek hangzik, hogy akkor olyan legyen csak, amilyet ő akar.
Agyilag nagyon gyerek ez a pasi.
Vannak tanfolyamok, lehet oda menni és megtanulni németül.
"Ha 1 ev alatt sikerul beilleszkednie es minden jol megy megbeszeljuk utanna a tovabbiakat."
Mi ez a pesszimista negatív feltétel már?
Most a kapcsolatotoknak mi köze az ő beilleszkedéséhez?
Már megint csak saját magára gondol!
6 év alatt nem esett le neked, hogy egy önző egoista állattal vagy együtt, aki csak a saját érdekét nézi?
a ferfi kell tobbet keressen - de hiszen ha te orvos leszel, ő NEM fog nálad többet keresni sohasem!
Egy ilyen beszólás után pedig még inkább meggondolném, kivel készülök házasodni, mert ha urambocsá otthon többet keresel majd, akkor hiszti lesz, meg nyávogás a részéről.
A kutyáról meg annyit, hogy olyan kutyátok lesz, amit
- a főbérlő megenged
- az ország törvényi szabályozása nem tilt
Ennyi, ide hiába akarna bullt vagy rottit hozni, élből elutasítanák, mert a Hundegesetz tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!