Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkaptam almaim allasat kulfoldon, de a parom nem akarna velem jonni?
Jelenlegi baratommal 6 eve vagyok egyutt es 2 honapja kerte meg a kezem.
Iden fejezem be az egyetemet es kaptam egy allasajanlatot becsben ,4000 euros kezdofizetessel . A baratom viszont sehogy se akarna koltozni,szerinte mindenunk meg lenne itthon is nekem viszont ezzel a munkaval egy nagy almom valna valora.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben,ti mit gondoltok errol? :(
Nem akarom elvesziteni a paromat, de ilyen ajanlatot nem hiszem h fogok kapni tobbet a jovoben
Ha mindig is ez volt az álmod és keményen megdolgoztál érte, akkor igenis fogadd el és vágj bele. Normális partner ezt megérti és támogat ebben. Meg lehetne oldani, ha ő is akarná, de ehelyett korlátoz téged.
25/F
Távkapcsolat?
Amikor én mentem ki 2 évig voltunk így. Ő itthon tanult én kinn dolgoztam!
Szerintem is fogadd el az állást. Ha valóban annyira szeretne a párod, akkor nem kényszerítene választásra és inkább támogatna téged, hogy megvalósítsd álmaidat. De ő ezek szerint csak magára gondol önző módon, és csak hátráltat téged.
Sok párkapcsolatban az egyik fél külföldön dolgozik. Ez is egy kompromisszum.
En mennek a helyedben. Ezzel a lehetoseggel megalapozhatod a karriered.
Nehogy lemond.
Jesszus micsoda egocentrikus, pénzsóvár hozzászólások ezek!! Az anyagi/ materiális élet múlandó, csak egy eszköz. Még egy harmonikus, szeretetteljes kapcsolat sokkal sokkal többet ér bármilyen munkánál és pénznél!
Mi fog számítani életed végén? A 4000 eurós kezdő fizetésed vagy az emlékeid, amit a szerelmeddel éltél át?
A 7-es nem valami okos ember. :D De visszatérve, amit már első hozzászólásként is írtam, ha tényleg igazán szeretne, akkor támogatna és nem lenne önző. Érthető, hogy ő szeretne itthon maradni, de nem hiszem el, hogy nincs egy közös út ami járható lenne mindkettőtöknek. Valaki írta, hogy akkor költözzetek Sopronba, az jó gondolat szerintem. És akkor Te is tudsz dolgozni járni és ő sem hagyta el az országot...
25/F
7-es:ha világ életében az volt az álma,6 év alatt csak észrevette a pasija,hogy nem otthon akar megdögölni éhbérért.
Kérdező:komolyan,6 év alatt most esik le a húsz filléres,milyen önző pasasod is van?Ember ismeret szempontjából nem lehetsz egy Einstein,az biztos.
Nekem ehhez már 6 hónap is elég,hogy észrevegyem,mennyire azonos a jövőkép,vagy nem,minden nagyzolás nélkül.
Tudja,hogy ezt akartad világ életedben és vissza akar húzni.
Két variáció van,ahogy már előttem leírták:távkapcsolat vagy szakítás. Bár én a helyedben inkább az utóbbit választanám,mert ennél támogatóbb pasit találni nem nehezebb és bő 5 év alatt szánta rá magát az eljegyzésre,amit lehet,csak a nyűsztölésedre tett meg.Akkor majd még 5-6 év múlva házasodtok,meg még 5-6 év múlva akar gyereket?Vagy hogy gondolta?
Off:nem tudom,neked mennyire fontos,hogy legyen családod,de mivel nekem az,én egy eljegyzésre biztos nem várok 5 évet.Ha tényleg el akar venni,maximum 3 év alatt megteszi,anyakönyvvezető előtt,minden csinnadratta nélkül,ha neki ez kell.Ha nem,akkor talál kifogást.Ha már egyetemen lett volna valakim,6 év alatt én már egyszer biztos szültem is volna,max. átmentem volna távoktatásra,vagy levelezőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!