Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkaptam álmaim munkáját. De az élet társamnak nem tetszik mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hogy számositsam is havi 400-körűl keresek és egész nap a számítógép elött kell ülnöm othon. Ez már elkezte zavarni az élet társamat mert ő keményen dolgozik minden nap 8-10 órát (nekem minden 2. Nap kell ejszaka 0-24 ben dolgoznom persze mind ezt othon. Kb 2 hetente kell kimennem külföldre hogy ellenőrizzem a rendszert. Es a többi napon meg a szokásos rutin(othon) mit tegyek miben kene változtatnom? Igazából azt se fejtettem meg hogy konkrétan mi baja lehet.2018. máj. 7. 09:49
1/19 anonim válasza:
Az zavarhatja, hogy te az eszeddel keresed a pénzt, vagy legalábbis olyan munkát végzel, melyhez nagyobb agykapacitás szükséges, ezáltal több pénzt keresel, plusz home offic-ban vagy, ami csak nagyon kevés embernek adatik meg. Egy kis irigységet látok benne. Beszéljetek róla, ne fojtsátok magatokba amit gondoltok.
2/19 anonim válasza:
Hogy mi zavarhatja, azt leginkább ő tudná elmondani. Ha minden második nap 24 órát dolgozol, akkor túl sok szabadidőd nincs, mert aludni is kell valamikor. A kapcsolat működéséhez kell idő. Amúgy ez a munkamennyiség teljesen szabálytalan.
3/19 anonim válasza:
Miért nem dolgozhat akkor a párod napi 4 vagy 6 órában?
Lehet sok nekia munkahely+az otthoni munka, és te nem segítesz pl. a háztartásban, hiába vagy otthon.
4/19 anonim válasza:
Előző: Miből gondolod, hogy a kérdező férfi? Nekem az ugrott be, hogy nő, mert a pasik szoktak féltékenyek lenni, ha a párjuk jobban keres vagy nagyobb a karrierjük.
5/19 anonim válasza:
Ha álmaid munkája, akkor nem kérdés, hogy ne hagy ott, csak mert a pasidnak savanyú a szőlő.
6/19 anonim válasza:
Majd megbékél. Ha a páromnak álmai munkája sikerül, akkor támogatom, nem visszahúzom meg puffogok. Kérdezd meg, mi a baja, ha az a válasz, hogy "semmi", akkor hagyd, majd kinyögi előbb utóbb. Gratulálok a munkához :)
7/19 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. A munkám nem kötelezően 0-24 csak ha felhivnak hogy baj van akkor fel kell kelnem es megoldani pont hogy sok a szabadidőm.
2018. máj. 7. 12:09
8/19 A kérdező kommentje:
Egy másik magyarországi munkatársammal váltjuk egymást úgy kell elképzelni mint egy ügyfél szolgálatot. Csak itt egy adatbázist kezelünk meg még sok sok egyéb dolgot.
2018. máj. 7. 12:11
9/19 anonim válasza:
Akkor gratulálok hozzá. ( mármint a munkához.)
10/19 A kérdező kommentje:
Tehát kimehetek a boltba kenyérért és elugorhatok a póstára ha úgy tartja kedvem. Hibabejelentéseknél meg 10 percen belül vissza érek és csinálom a dolgom. Szabályszerűen 3 óránként ellenőriznem kell mindent kivéve 23:00-után mert utána csak reggel kell. Szoval van időm szerintem pont ez a probléma hogy tul sok van...
2018. máj. 7. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!