Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a férjem látványától is undorodom 8 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Már feltettem egy másik kérdésben, de azóta annyira súlyos lett a helyzet , hogy hazaköltöztem anyámhoz.Először a testszagától undorodtam, de már kerülöm ès ha meghallom a hangját, vagy meglátom, hányni kezdek. Terveztük a gyereket, egy éve vagyunk házasok, de a férjem sokszor külföldön dolgozott, tul sokat nem voltunk együtt, csak miota teherbe estem. Már olyan hülye gondolataim is vannak, hogy 'csalódtam benne' butább mint gondoltam' meg ' elvesztette minden tartàsát' mióta elkezdett apaukakènt viselkedni.

#terhesség #testszag #undor #terhessègi hànyunger
2018. máj. 27. 20:55
1 2
 11/16 Nanemond!!! válasza:
100%
SZerintem most cselekedj! Amig nem keso!
2018. máj. 28. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

Te hol hordod az eszedet?

Most komolyan, gyakorlatilag összeházasodtál és felcsináltattad magad egy ismeretlennel, akit ELEVE sem bírnál nyilván elviselni, de most már papír és magzat is van.

Már mindegy, előbb kellett volna ÉSSZEL végiggondolni a dolgot és nem gyors házasodni valakivel, ráadásul ilyeneket írogatni róla.

Sajnálom szegényt, komolyan :/

2018. máj. 28. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Mivan?

Most az a baj, hogy apaként viselkedik - ennek ÖRÜLNI szoktak a nők, vagy akkor, mégsem haverozik, meg 100%, nem dolgozik?

Se füle se farka az egésznek...

2018. máj. 28. 15:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Az 'apakènt viselkedik' et arra èrtem, hogy imàdja a gyerekeket ès èrt hozzájuk jobban mint más pasas, mert az anyja 12 èves korában ráhagyta az ujszülött testvèrèt. Amugy meg miota hazajött a külföldi munkàból egèsz nap a haverjànàl lóg. A kádbol nem kèpes leengedni a vizet. Itt nem csak az a gond, amit irtam, hanem hogy ez egy nagy szerelem volt ami most a terhessèg miatt megszünt, illetve azt hiszem most a kulturális különbsègek is előjöttek. Ugyanis ö nem magyar. Egy sokkal dèlebbi országból való. A genetikai különbség is nagyobb lehet.
2018. máj. 28. 17:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Az ujszülött az tulzás..kisbabàt akartam irni. A apukakènt viselkedèse meg átment nyálaskodásba, az a baj...
2018. máj. 28. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

"A genetikai különbség is nagyobb lehet."

Jó hogy eszedbe jut, amikor már ott a gyerek a hasadban.

2018. máj. 28. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!