Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy mióta terhes vagyok undorodom a férjemtől teljesen?
Igen, normális, hogy nem bírod a "szagát se"... :D
Ezt műveli a szervezet ilyenkor az agyunkkal.
Az első két hónapban normális, aztán elkezd lecsengeni. Végül a visszájára fordul.
Amikor küzd a szervezeted egy betolakodó dologgal szemben (a beágyazódó, megtermékenyített petesejt fele idegen dns), kimerülésig... Addig jó hogy a háta közepére kívánja ennek minden külső formáját is.
Szegény :D
Normális egyébként, elmúlik. Én a macskámtól undorodtam az első trimeszterben, mikor a lányomat vártam. Pedig imádom, ráadásul kiscica volt még, mászott rám, kész voltam :D aztán ahogy jobban lettem, vége lett.
Most megint terhes vagyok, 7 hetes, nagyon rosszul vagyok, de undor még nem jött elő. Bár kevésbé esik jól bármilyen érintés, ezért főleg csak a lányomnak hagyom, hogy lógjon rajtam. Most ez van, férjem már tudja, hogy pár hét és normális leszek :D
N30
Hát a hormonok csak, nyugi :)
Nálam egy sima menzesz is ezt hozza elő. Utálom ha megérintenek, a testszagtól rosszul leszek, az ételek büdösek, még a kanalat, poharat is szaglászom. Ilyenkor persze a férjem mindig ösztönösen ölelgetni én meg sajnos menekülnék ilyenkor, mert csak az esik jól ha "bèkén hagynak".
Szóval képzeld el a terhességet.
Komolyan a hormonok változása okozzo. Gondolj csak egy sima ösztrogén többletre. Már 2-3 óra alatt zsíros bőrt, vízvisszatartást generál bizonyos nőknél.
Szóval adj időt magadnak. Kapcsolódj ki esetleg azzal, amit szeretsz egyedül. Pl. Egy jó kis film, könyv, gépes játék :D, vagy kádfürdő. Csinálj egy kis énidőt.
Lehet ez sok neked, de még mindig jobb mintha telibe kakálná, hogy mi van veled meg a babával...
Örülj neki egy kicsit jobban, hogy jó apuka lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!