Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárod a párodtól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárod a párodtól, hogy szóljon, ha nem ér haza időben?

Figyelt kérdés

6 körülre ígérte napközben hogy jön, azóta semmi. Tegnap ugyanez. Kezd elegem lenni.

Én meg közben terhesen, munkából hazaérve, még azon dolgozok, hogy időben legyen kész a kaja.

2018. máj. 25. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért én leültetném, mert nem normális alapból ennyire leszarni a másikat.

A párom mondjuk tegnap kollégáival ment streetfood fesztiválra, aztán este fél 11-kor írta, hogy bemennek még a városba sörözni, és hajnali három után ért haza, de nem az, hogy elmegy, és 10 órán keresztül nulla infó.

2018. máj. 26. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Te hívod ilyenkor?
2018. máj. 26. 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Na igen, az jó kérdés, hogy te keresed-e ilyenkor.

Én úgy egy óra késésnél fel szoktam hívni, ha nem dob egy sms-t. De ha van lehetősége szól, ha nem ér a megbeszéltek szerint haza.

Ültesd le beszélni, hogy ez neked naggyon rosszul esik

2018. máj. 27. 09:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, már megbeszéltük.

Én keresem, de csak néha, mert nem akarom, hogy ott meg házisárkánynak tűnjek.

Amúgy nem is az zavar, hogy szórakozik, hanem, hogy nem tudok róla semmit, hogy él-e, hal-e értitek.

2018. máj. 27. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!