Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehetne kezdeni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne kezdeni a párom anyjával?

Figyelt kérdés

Történet röviden: A párom családja elvesztette a házát, nekik is van egy albérletük meg a páromnak is külön. Az anyja nem akar már a párom apjával közösen élni, ezért mindig a párom egyszobás albérleti lakásában van, konkrétan ott él már. Mi külön városban élünk a párommal, hétvégente látogatjuk meg egymást és nekem már kezd elegem lenni abból, hogy mikor én látogatom meg őt, egy szobába kell aludni az anyjával, mert nem akarja visszaküldeni az apjához. 1 év múlva befejezem a tanulmányaimat és tervezzük, hogy összeköltözünk, viszont én semmi esetre sem szeretnék együtt élni az anyjával. A párom azt mondja, hogy a jövőben ez nem marad így, viszont nem tudom mit fog kezdeni azzal a nővel, mivel külön lakást sem ő sem mi nem tudunk fizetni neki.

A hétvégéket úgy oldjuk meg, hogy inkább a párom jön hozzám, csak ritkán megyek én, de ha arra kerül a sor, hogy összeköltözünk, akkor nem tudom mi lesz. Ötletek, tanácsok? Félek, hogy egyszer besokallok és tönkremegy a kapcsolat emiatt.

2018. máj. 19. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
"mikor én látogatom meg őt, egy szobába kell aludni az anyjával" - itt rontottad el. İnnentol kezdve a jovoben is siman bele fog teged tenni akarmilyen kellemetlen helyzetbe. Vagy jol betakarod anyukat ejjel kiskiflibe vagy megszöksz.
2018. máj. 19. 11:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de mivel nem az én lakásom, hanem a páromé, ezért úgy érzem nem tilthatom meg, hogy ki mikor van ott. A közös lakásunkban ez már nem így lesz, ott egy napot nem aludhat.
2018. máj. 19. 11:18
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
82%

Az a baj ezzel, hogy nem tudsz mit tenni, mert ez az ő dolguk, ők laknak ott, ebbe nincs beleszólásod. A megoldás az, ha külön költöztök. Én biztos nem aludnék ott ilyen körülmények között, ez milyen már, az a minimum, hogy külön szobában.

A lány nem tud hozzád költözni?

2018. máj. 19. 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány. Nem tudja hova tenni az anyját az a baj, mert nincs pénz még egy albérletet fizetni.
2018. máj. 19. 11:25
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
72%

Ja bocsi, de hozzád nem tud költözni majd?

Oké ,megértem, hogy nem dobhatja ki és nem is fogja, de ez így akkor sem jó, vagy akkor menjen mindig ő hozzád, ha együtt akartok lenni, vagy aludni.

Nálunk is így van. A barátnőm hozzám akkor jön, ha itt is alszik, én meg csak akkor megyek, ha nem alszok ott, mert ott nála sem megoldott ez a dolog.

2018. máj. 19. 11:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Kollégiumban lakom, sajnos nekem se lesz lakásom, ahova jöhetne.
2018. máj. 19. 11:37
 7/7 A kérdező kommentje:
valakinek ötlete, tanácsa esetleg, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel? 1 év múlva végzek a sulival és utána szeretnék a párommal kettesben élni.
2018. máj. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!