Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinálnál ha rászállna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ha rászállna egy nő a barátodra?

Figyelt kérdés
Talalkoztak is társaságban egymással hetvegen nélkülem (elfoglalt voltam). A csaj meg agyon dicseri mindennel. A párommal beszéltem nagy korvonalakban róla és tudom, hogy engem szeret (3 éve) és mást nem szeretne. De nem veszi észre, h többet akar tőle, mikor már telefonon is hívogatja. Párom csak haverkodna, de engem így zavar. Megbeszelni ennél jobban azért nem tudom mert erről nem tudhatnek.
2018. máj. 9. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Semmit nem csinálnék. Elég felnőtt a barátom ahhoz, hogy kezelje a helyzetet. Ha meg a másik nőt választja, akkor legyenek boldogok. Csak az zavarna (nyilván) ha megcsalna.

A te sztoridban sincs semmi olyan. Majd észreveszi a párod is, és leépíti. Neked fölösleges beleavatkoznod, csak kevernéd a sz.rt.

2018. máj. 9. 19:49
 2/11 A kérdező kommentje:
persze, nem szeretném
2018. máj. 9. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
leszednem rola💃💪👍
2018. máj. 9. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Semmit, 100-ból 99 nőről elmondható, hogy esélye nincs velem szemben.
2018. máj. 9. 20:42
 5/11 A kérdező kommentje:
hat igen, jó lenne ennyi önbizalom :D
2018. máj. 9. 20:52
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Olyan volt, hogy a jelenlétemben másztak rá páromra. Mikor elpattant a cérna, rászóltam a nőre, hogy fogja vissza magát (kikapta párom telefonját a kezéből, és elkezdte nyomogatni, szóval elég tolakodó volt, nem beszélve arról, mikor direkt közénk ült, és engem kizárva, nekem háttal próbált beszélgetni vele). Szerencsére párom vette a lapot, nem hagyta elharapózni a dolgot. Este pedig megjutalmaztam az ágyban, amiért jól reagált :D

Szóval igen, párodnak kéne cselekednie, te maximum beszélgetett vele, illetve ha előtted történtek, nyugodt hangnemben szóvá teheted, hogy ez sok.

De együtt érzek veled. Tudom, hogy párom sose csalna meg, de annyira bamba nő ügyekben, hogy csak későn esik le neki a tantusz, ami bosszantó picit.

2018. máj. 9. 22:39
 7/11 A kérdező kommentje:
uh nagyon durva, remélem nem fajul idáig
2018. máj. 10. 07:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben.

Egy baráti társaságba járunk időnként közös programokra. Ott van egy nő, aki rá van szállva a páromra. Igazából az zavar roppantul, mikor kettesben akar vele beszélgetni és időnként "elvonul" vele. Szerencsére a nő nem jön sokszor a közös programokra..

Szóltam már a páromnak, hogy borzasztóan zavar a nő. De nem aggódom, a barátomat már évek óta ismertem, mikor összejöttünk, és sosem volt az a fajta, aki viszonozza a női nyomulást. Nem nagyon érdeklik az ilyenek, ha nem jön be neki az illető.

Meg velem van, nem mással. Kész, túl kell lépni ezeken, főleg, ha nem gyakori, állandó jellegű nyomulásról van szó.

2018. máj. 10. 10:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kideríteném hol dolgozik és mágvárnám egyik éjjel egy sötét sikátorban ^^

(Neeem, nem vagyok őrült pszichopata)

2018. máj. 10. 22:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem csinàlnék. A pàrom felnőtt ember, tudja kezelni a helyzetet. Koptatott màr le " rajongót"...hàt nem volt valami finom:) . Ha pedig el lehetne csàbítani, akkor vigyék is...

Sosem alàznàm meg magam azzal, hogy jelenetet rendezek, hogy a csajnak olyanokat mondjak, hogy kopjon le , vagy nekiesek meg ilyenek. Ennél több önbecsülésem van.

2018. máj. 11. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!