Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti kihez vonzódtok jobban? A plus size, vagy a molett nőkhöz?
Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 20:58
11/17 anonim válasza:
Kérdező küldj képeket, hogy te mit értesz plus size és molett alatt. Mert aki molett, az modellként plus size. Aki plus size, azt a hétköznapokban a többség átlagosnak tartja.
#10: Modell kategóriában ők plus size-nak számítanak.
12/17 anonim válasza:
"Az első 2 nő átlagos akiket mutattál. Ők nem teltek." - Mindkét csajt a plus size kifejezésre hozta be a kereső és mindketten plus size ruha reklámnál szerepeltek.
14/17 anonim válasza:
Csak vékony-sportos nő jöhet szóba.
16/17 anonim válasza:
Sajnos számomra az elhízás súlyos betegségek előfutára, úgyhogy nekem nagyon nem vonzó egy elhízott női test.
Próbáltam vonzódni kövér nőhöz, de nem megy. Annyi (amúgy megelőzhető) betegséggel kell számolni hosszútávú kapcsolat esetében, hogy teljesen elveszi a kedvemet tőlük.
Az sem segít, hogy én sportolok, ügyelek a kalóriabevitelre, szóval már csak emiatt is hasonló mentalitású hölgyek jöhetnek szóba.
17/17 anonim válasza:
Minusz size. :DD Felpontoztam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!