Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak ha igazán vonzódtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak ha igazán vonzódtok egy lányhoz, akkor próbáltok vele beszélgetni vagy menekültök, mert zavarban vagytok?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki úgy érzem vonzódik hozzám. Mindig mosolyog rám, ha beszélgetünk folyamatosan a szemembe néz, flörtölünk, viszont sose kérdez rólam semmit. Én szoktam általában kezdemenyezni. Ha eldontom, hogy nem beszelgetek és csendben vagyok, akkor általában feldobja az időjárás temakort, pl milyen szepen süt a nap. Lehet, hogy az egészet félreértem es nem tetszek neki csak udvarias?
2017. ápr. 18. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Azért a napsütésen kívül is dobhatna fel más témát...

Legközelebb kérdezd meg tőle, hogy ismerkedni akar, vagy

az időjós-tanfolyam vizsgájára gyakorol :)

2017. ápr. 18. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves a férfi, de gáz.
2017. ápr. 18. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Teljesen hülyének érzem már magam. Múltkor talalkoztunk, megalltam mellette es egy nagyot sóhajtott. Kerdeztem tőle mi volt ez a nagy sóhaj, erre közölte velem, hogy ma nagyon sok munkaja van.
2017. ápr. 18. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Én 30, ő 43, mégis ugy erzem magam, mint egy 12 eves, annyira nem tudom eldönteni, hogy mi a helyzet.
2017. ápr. 18. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam sajnos az utóbbi.
2017. ápr. 18. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
a többség menekül, mert nem tudja kezelni az érzelmeit.
2017. ápr. 18. 20:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Alapjaraton biztos udvariasabb, mint az átlag. Egyszer lendult bele igazán a dumaba, akkor nagyon sokat beszélt. Sok mindent mondott magáról. Aztan par napig atnezett rajtam. Teljes fordulat, mintha levego lennék. Azt mondtam, hogy oké, akkor hanyagoljuk a dolgot. Eltelt kis ido, talalkoztunk es megint a nagy mosoly.
2017. ápr. 18. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért ingadozik így, mert ha összegyűjti a bátorságot, hogy kommunikatívabb legyen, hogy "kiadja magát", akkor utána bármennyire is nem lelkes pozitív reakciót negatívnak él meg, és szégyelli magát, hogy hogyan lehetett ennyire béna, és inkább visszavonul egy ideig. Aztán az idő elhalványítja, összeszedi a bátorságát megint, és megint bénázik :D

Én legalábbis így szoktam lol

2017. ápr. 18. 21:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Teljesen jó, mert így a masik erzi.magát teljesen hülyének :), hogy most mi is van.
2017. ápr. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!