Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha nem tudok ilyen lányokkal beszélgetni?
Az olyanokkal akik pozitív gondolkodás pártiak, idézeteket olvasnak, ego központúak, ezekkel a ambíciózus, céltudatos sallangokkal jönnek, hogy ők ennyit meg annyit megtettek a céljukért és stb.
Ezek szerintem nagyon felszínes gondolkodásokra utalnak. Én nagyon utálom ezt az egész pozitív gondolkodást, mert nem lehet az emberi tulajdonságokat pozitív és negatív részekre szakítani és fürdőzik ebbe a szirupos, mézes mámoros nyáltengerben, holott a pozitivizmus az egyik legnagyobb élethazugság.
Nem az a bajom az ambicióval és a céltudatottsággal, hogy hülyeség és semmi célom nincs, csak nagyon utálom mikor ezzel promozzák magukat és, ha nem értem el egy szintet akkor jön a megvetés. Én az olyan nőkkel tudok jókat beszélgetni akik intelligensek és nem fertőzte meg őket ez a sok hülyeség. Sajnos a nők sokkal vevőbbek ezekre a közhelyes hülyeségekre, mint mi és emiatt nem tudok velük mit kezdeni.
Próbáltam megszelídíteni egy párat és reálisabb gondolkozásra bírni, de nem jutottam egyről a kettőre, pedig én szeretném ezt, ha mellettem lenne normálisabb.
Szerintem tartsál kutyát, aztán azt úgy idomítgatod, ahogy jól esik. Bár rohadtul fog irritálni, hogy lelkes és vidám, ők nélkül is. Biztos megfertőzte ez az ostoba élethazugság.
Sikeres férfiakkal egyébként tudsz beszélgetni?
Tartok tőle, hogy nem a nőkben van a hiba.
Legyen pozitív az életfelfogásuk, ez egy jó dolog, de ezt számos módon tehetik meg. Ego központ tiniként elmegy, idősebb korban már rá kell eszmélni, hogy nem az ő hátsójukban fordul meg a Passat szél, és vagy lejjebb adnak belőle, vagy elvéreznek. Az idézetekről csak annyit, hogy az ékeskedik más tollával, akinek saját nincs :) Ha nem tudja magát kifejezni saját szavaival, akkor ennyi, nincs tovább. Kivételt képez talán a papi hivatás, mert ott muszáj tolni a Bibliát. Legyen céltudatos, de csak akkor hangoztassa, hogy mennyit tett meg a céljaiért, ha már elérte azokat, illetve olyan célok, amik mások által is elismerhetőek. A leadtam 2 kilót egy hét alatt történet senkit nem érdekel :)
Van benne felszínesség, de ennyire nem kell általánosítani.
Személy szerint olyan nőkkel tudok jól beszélgetni, akik valamilyen szempontból érdekesek számomra, legyen akár ez egy probléma megoldása, egy tevékenység, vagy bármi.
Nőt, meg úgy egyáltalán bárkit más gondolkozásmódra bírni? Felesleges. Ha magától nem jön rá az ember a dolgokra, akkor felesleges erőltetni. Az ott már egy kényszer, és 90%-os eséllyel úgysem úgy fogják csinálni. Okosan is fel lehet nyitni az emberek szemét úgy, hogy a jó irányba változást saját személyes sikerüknek tekintsék. És akkor sikeres a művelet.
Ez azért van, mert őrült nagy divat lett a pozitív gondolkodás.... lásd Szabó Péter.... ömlik a médiából a sok előadás, de ha belehallgatsz elájulsz... tele van közhelyekkel... hajléktalan árva voltam, de most már sztár vagyok, így kell ezt csinálni, nha majd én megmutatom a titkot....
És az egész használhatatlan, mert az emberek csodákra várnak ès dolgozni, agyalni már nem akaródzik.... pedig ebben van a titok!
Akik a facebookot telepetézik divatos idézetekk általában otthon céltalanul punnyadnak és vmi érzelmi válság kellős közepén csücsülnek, és vhogy csökkenteniük kell a szorongást.
Én inkább a tettek embere vagyok. Igaz nekem soha nem sikerült semmi elsőre, de másodjára, de legkésőbb harmadjára igen, mert csinálom. :)
Amíg vki fiatal nem látja ezt az egészet, vagy idősebb lányokat keress vagy vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!