Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Visszavonulót fújnátok, ha megtudnátok, hogy az a nő, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, és ő jelét is adja ennek, még együtt lakna az akkori párjával, viszont már félig kint lenne a kapcsolatból? Foglalkoznátok vele tovább?
Én voltam ilyen szituban és én vagyok a nő. Viszont nálam annyiban volt más, hogy tényleg az anyagiak miatt nem tudtam kilépni. Nagyon felőrölt a helyzet, mert ugyanakkor nem tudtam összejönni a másik illetővel (nem lettem volna ilyen gusztustalan).
Szóval úgy kezdődött, hogy az akkori párommal a szakadék szélére ért a kapcsolatunk, figyelmeztettem is, hogy gondok vannak, de nem érdekelte. Később megmondtam, hogy el is fogom hagyni, amit (valamennyire) tudomásul vett és abban egyeztünk meg, hogy ha rendezem az anyagiakat szétmegyünk. Addig ment tovább köztünk a kapcsolat, mert valamit adnom kellett cserébe (szex, háztartás vezetése), hogy eltartott.
Hát elég kellemetlen volt, meg sokat szenvedtem (évekig tartott), de hát ez volt. A másik illetővel közben nem jöttem össze és mire én szabad lettem, neki már lett párja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!