Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan hozzam fel a témát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam fel a témát, teljesen tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt, ebből kB 8hónapja élünk együtt szuleimnel. Segítünk a családi vállalkozásban így nem kell adni a közös kasszába.

Családom segítségével vettünk egy lakást és abba költözünk pár hét múlva. Ő túl.keppen csak beköltozik,anyagilag ő nem szállt bele. Pedig ő szerette volna. Mikor össze kerültünk mondta hogy majd mindent lepapírozunk.

Párom szegényebb családból jött és szüleim feltenek az anyagiak kapcsán, meg hogy csak gyerek kell neki és utána ennyi.

(De amit ők nem tudnak hogy most kezdett el fog.gatlot szedni, amit ő nem akart de én mondtam neki hogy nem bízom az óvszerben..)

30f

2018. máj. 7. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ejjj de buta vagy felnőtt létedre. Védekezzen az aki nem akar gyereket. Egy gyógyszert egyszerűbb elfelejteni bevenni, mint a spirált kimarkolászni. Ha annyira nem akarsz gyereket védekezz duplán, vannak injekciók amik pár hónapra "meddővé" tesznek, esetleg e mellé gumi, vagy kihúzós. De ne rá bízd a védekezést, mert itt te vagy aki nem akar gyereket.
2018. máj. 8. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!