Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan hozzam fel a témát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam fel a témát, teljesen tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt, ebből kB 8hónapja élünk együtt szuleimnel. Segítünk a családi vállalkozásban így nem kell adni a közös kasszába.

Családom segítségével vettünk egy lakást és abba költözünk pár hét múlva. Ő túl.keppen csak beköltozik,anyagilag ő nem szállt bele. Pedig ő szerette volna. Mikor össze kerültünk mondta hogy majd mindent lepapírozunk.

Párom szegényebb családból jött és szüleim feltenek az anyagiak kapcsán, meg hogy csak gyerek kell neki és utána ennyi.

(De amit ők nem tudnak hogy most kezdett el fog.gatlot szedni, amit ő nem akart de én mondtam neki hogy nem bízom az óvszerben..)

30f

2018. máj. 7. 20:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ő két helyen dolgozik. Ha saját vagyon lesz akkor fogunk papírozni.
2018. máj. 7. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedből minden kiderül, csak épp az nem, hogy mi a kérdés.
2018. máj. 7. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi itt a kérdés? Kinek kell felhozni a témát?

Ja, és miért is hagyod, hogy a szüleid beleszóljanak a kapcsolatodba?

Mi közük hozzá, úgy őszintén?

2018. máj. 7. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a téma?? Mi köze ennek a fogamzásgátláshoz??
2018. máj. 7. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen értem, mit szeretnél megbeszélni a pároddal, de ha közös jövőt terveztek, MINDENRŐL kell tudnotok értelmesen beszélni. A pénzügyekről is. Te amúgy feltételezed a barátnődről, hogy kihasznál anyagilag?
2018. máj. 7. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele
2018. máj. 7. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Hq jól értem, akkor azon parazol hogy lesz közös gyerek és el kell őket tartanor?
2018. máj. 7. 21:54
 8/11 A kérdező kommentje:

Tesóm mondta hogy figyeljek nehogy a hátam mögött penzelje a szüleit. Meg hogy hova akar még gyereket mikor még semmink nincs és nehogy csak a pénzért meg a gyerek miatt legyen velem.

Erre írtam a fog.gátlos részt meg hogy több éve vagyunk együtt

2018. máj. 8. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

- 30 éves férfi vagy, ha a szüleidnek kell félteniük a döntéseidtől, akkor súlyos gondok vannak, és nem a párod megbízhatóságát illetőleg.

- 30 éves férfi vagy, és rettegsz attól, hogy a párodnak gyereke lesz tőled.

- 30 éves férfi vagy, és egy olyan nővel vagy együtt, akiben egyáltalán nem bízol, olyanra veszed rá, amit ő nem akar (és nem is jó neki, mert ha mondjuk a testedzésre vetted volna rá azt mondom oké, de a fogamzásgátló nem éppen egészséges. Mindegy.) stb.

- 30 éves férfi vagy, és félsz felhozni egy tök alap témát a párodnál. (költségek közös vállalása)

Nagy a baj, kérdező! El kéne gondolkodnod, hogy szereted-e ezt a nőt egyáltalán ÉS kész vagy-e egy ilyen kapcsolatra? Szerintem nagyon nem. Le kéne szakadnod a szüleidről, a pároddal, ha nem szereted, szakítani és dolgozni magadon. Kis önbizalmat, felelősségtudatot pumpálni a kobakodba, ha már eleddig nem sikerült. Ezután jöhet a nő, és nem fogsz azon parázni, hogyan hozz fel kellemetlen témákat.

Ne haragudj a kemény szavakért, de 30 évesen már illene felelősséget vállalnod magadért és a döntéseidért. Főleg nem ártana, ha lenne annyi vér a pucádban, hogy a párod elé állsz és elmondod neki, hogy "Asszony, tré van!".

2018. máj. 8. 09:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy én nem kényszerítettem rá a tablettát, mondtam neki keressünk más megoldást. Ezt választotta, hiába mondtam neki hogy féltem őt
2018. máj. 8. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!