Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok! Hosszú lesz. Mit tennétek?
Sziasztok!
Júniusban ismét visszaköltöztem Budapestre, ahol konyhán kezdtem el dolgozni. A séf nem volt az esetem, de egy hónap elteltével, kezdtem érezni valamit iránta. Tudtam, hogy én sem vagyok neki unszimpatikus, mert mindig viccelődtünk egymással, egy szóval forrt köztünk a levegő. Egy hónap elteltével random kezdeményeztem én a csókot, Aztán felbátorodott. Július óta kb minden hèten 3-5 alkalommal együtt alszunk,viszont sosem én mondom neki, hanem ő hív magához. Róla azt kell tudni, hogy 10 éve, mióta Magyarországon van, nem nagyon volt kapcsolata. Heti 5-7 napokat dolgozik 8-14 orában. (Valószínűleg ezért).
Szóval.. miért van az, hogy egy hétig normálisan viselkedik, puszilgat.. ölel.. szeretget.. aztán 2 napig nagyon távolságtartó.Abban biztos vagyok, hogy rajtam kívül senkivel sem foglalkozik. Valamitől fél?? Tudja hogy szeretem,és szerintem ő is engem.. Talán a sok munka miatt érezheti, hogy nem tud teljes szerepet vállalni egy kapcsolatban? Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de az őrlődésbe viszont bekattanok, viszont lezárni sem tudom, mert nagyon szeretem.
Egyszerűen neki is kell a pihenés.
Így isszéthajtja magát, erre jössz még te... és mikor pihenjen? Hmm...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!