Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2 hete mintha kicsereltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete mintha kicsereltek volna a baratomat?

Figyelt kérdés

3 hete jatszik folyamatosan gamer (amivel nem is lenne gond mar megszoktam hogy az osszes pasim akivel egyutt voltam az jatszik)

3 hete mintha kicsereltek volna kicsit onzo lett!!

Regebben mindig megvart a vacsival vagy meg kerdezte hogy eszunk e egyutt!

Multkor haza jottem es mar reg megette a vacsot mondom megsem varsz?

Tegnap egesznap nem ettem,ő leült ebedelni! Es utana szalad a jatekhoz,nem is beszelget mar velem!

Azt sem tudja mivolt velem az elmult 3 hetben!

En meg ugy erzem magam mint egy csicska viszem neki be az etelt a gepe ele annyit nem mond hogy koszonom!

Tegnap az ugrott hozzank egy baratja es kerdezte,hogy nem is jarunk sehova el!

Hat minek azt mondja? En meg elmentem a jo idoben kutyat setaltatni sajnos nem veszi a lapot :(

Ugy erzem teljesen elhidegultunk egymastol!

Ma van anyáknapja,(sajnos az ő anyukaja mar nem él)

Át jott ma a testvere megkerdezni nem e megy ki a temetobe ő nem minek!!

Neki nem kell se baratno semmi ő elvan a maga kis vilagaban azt sem tudja milyen ha valakinek van baratnoje! Mivel en vagyok neki az elso komolyabb 36 eve alatt!

2018. máj. 6. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Két lehetőség csatlakozol vagy szétmentek. Radikális lépés mindkettő de maga a helyzet is az sajnos. Vannak kiskapuk de azok sokkal hosszadalmasabbak és sok veszekedéssel is jár. Igazából döntened kell hogy mit is akarsz, megéri e szenvedni vele vagy sem. Mert gondolom nem azért jöttél vele össze mert globál elit a cs-ben vagy mert full kontenderes wowban, esetleg chalanger lolban. Hanem volt egy személyisége vagy valami amivel megnyert magának és beleszerettél. De ha ez már nincs meg benne, és kb úgy viselkedik veled mint az anyjával viselkedett valószínűleg akkor mi értelme van? Döntésedtől függ hogy mit is fogsz vagy kellene csinálnod. Válassz de hamar mert ez így minden csak nem élet.

f/23

2018. máj. 6. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
jól nézel ki?
2018. máj. 6. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Szanalmasabb hogy te meg ott maradtal
2018. máj. 6. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, 2 hete mintha kicserélték volna a barátodat.
2018. máj. 6. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

“Gamer”

Nem értem, a nők miért jönnek össze ilyen lúzerekkel

2018. máj. 6. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Hat kerdezo, a fiaid voltak gamerek nem a pasiaid. Oriasi kulonbseg. Ha en lennek a pasid en veled jatszanek, de nem a szamitogepen :D
2018. máj. 6. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:

A gamerséggel nincs baj, addig, míg nem megy a kapcsolat rovására - párom is játszik, főleg télen, és? Nem zavar, mert kimenni hideg van, hó, és foglalkozik velem is mellette.

Te ülj le a barátoddal, beszéljetek, és ha nem változtat, akkor hagyd el VÉGLEG.

2018. máj. 7. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
lehet elraboltak az urlenyek es itt hagytak egy klon belole
2018. máj. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!