Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen egy jó párkapcsolat? És mikor mondod azt, hogy ez már nem kell nekem?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
Sokszor olvasom és hallom, hogy egy kapcsolat -vagy nevezzük akár házasságnak- akkor működik jól, ha fejlődik és visz valahova és ha önmagad lehetsz benne. Te mire gondolsz, ha azt hallod "fejlődik, vagy visz valahova"? Mikor érzed azt, hogy pl egy házasság már nem visz sehova vagy nem működik?
Gyertek, beszélgessünk. :)
2018. ápr. 30. 19:41
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet megmagyarázni. Egyszerűen csak érzi az ember.
Amikor hazaérek és leülök a párom mellé, akkor azt érzem, hogy "hazaértem". Nem csak testileg, lelkileg is. Közös céljaink vannak, közösen építjük a KÖZÖS jövőnket. Én ebben érzem azt, hogy a kapcsolatunk tart valahova, fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!