Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmehetek a szüleimmel tesómékhoz a párom nélkül?
A helyzet az, h párom és a szüleim nem bírják egymást. Egyedül szoktam haza járni is a lányommal. ( nem közös gyerek)
Az ok, h nem valami fényes a kapcsolatunk és szüleim ezt tudják. ( csúnyán beszél velem, az a tipikus pasi,h meló után sör és foci. Itthon minden rám hárul, ha én is haza érek a melóból.)
Holnap mennének tesómékhoz Pestre és én is szeretnék elmenni a lányommal. Párommal nem megyünk sehova sem. Én anno az ex férjemmel mindig utazgattam, nagyon fura, h nem járunk sehova sem a mostani párommal Mindig itthon vagyunk.
Azt mondta ha elmegyünk nem fogja megbocsájtani, de nem dob ki.
Mit tegyek? Ne menjek inkabb? Teljesen össze vagyok zavarodva.
Nem kirándulás lenne, hanem csak tesómékhoz mennénk megnézni az új lakásukat.( tesóm sem viseli el őt)
Köszönöm
Ez csak egy tipikus trollkérdés.
Szívesen!
Persze, hogy nem dob ki, mert akkor új ingyen puncit+házvezetőnőt kell keresni.
Egyébként valami pozitívumot tudsz mondani rola, amiert szereted és vele vagy? Mert az alapjan amit leírtál egy katasztrofa ez a párkapcsolat, már ha annak lehet nevezni.
Menjetek el nyugodtan, csak érzelmi zsarolás amit művel. És erősen el kellene gondolkodnod arról, hogy tényleg ilyen f..ztarisznya emberre van-e szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!