Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan magyarázhatnám el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázhatnám el a páromnak h mire van igazán szükségem az életben?

Figyelt kérdés

A barátom azt gondolja hogy nekem az számít az életben hogy anyagi szempontból mennyit tud nekem nyújtani. Csóró és én mégis vele vagyok, nem érdekel a pénze. Sosem érdekelzt, én is dolgozok és keresek. Egyszerűen már fogalmam sincs hogy mit mondjak neki hogy megértse h csak szeretetre és törődésre van szükségem.

Nők hasonló helyzetben volt már vki? Hogyan kezeltétek? Hogyan tanítsam meg rá h nem a pénze kell...

2018. ápr. 29. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Informálódjatok a szeretetnyelvekről ;)
2018. ápr. 29. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Sehogy, dobd ki és lépj tovább egy érett férfihoz.

Ha meg nem, akkor szenvedj. Ennyi.

2018. ápr. 29. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az eddigi hozzáállásodból nem ismerte fel, hogy a személye érdekes/értékes számodra, akkor nem is fogja. Folyton zsarolni fog érzelmileg, hogy mindig kicsikarja belőled azt, hogy fényezed az egóját, mert ebből lesz önbizalma, amúgy nincs neki. Meg fogod unni ezeket a sirámokat hamar.
2018. ápr. 29. 23:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Félreértettétek...nem kell fényeznem, nem zsarol ki dícséretet. Csak látom rajta hogy nagyon igyekszik megfelelni (az általa beképzelt) anyagi igényeimnek. Teljesen túlgondolja ezt az egészet.

A pénz természetesen jó és szükséges ha komolyan tervezzük építeni együtt az élerünket. Csak azt nem szeretném ha azt gondolná h akkor én most végülis ezért vagyok vele. Vagy hogy akkor most ő engem megvett, mert hát ha van pénze akkor tuti vele maradok. Nem szeretném ha évek múlva mikor már tényleg lesz pénze anyagiassá váljon. Valamint azt akarom tudatni vele hogy pénz ide vagy oda és nem szeret, elhanyagol, megcsal, akkor nem fog érdekelni milye van, mert röpül.

2018. ápr. 29. 23:40
 5/8 A kérdező kommentje:
kettes: Miért dobjam ki ha szeretjük egymást és boldogok vagyunk. Van egy probléma szeretném megoldani, ezzel kapcsolatban felmerült egy kérdésem. Van hozzá kapcsolódó tapasztalatod? Nincs? Akkor szia, foglalod a helyet.
2018. ápr. 29. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezeket te gondolod vagy ő mondta?

31/f

2018. ápr. 30. 00:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd ha már nem anyád tart el, és a fizetésed jelentős részét számlára fogod költeni hirtelen nem lesz olyan kva mindegy, hogy mennyi az annyi. Lehet a pasid már tovább lépett, és rájött, hogy szeretetből még éhen lehet halni, ezért igyekszik letenni valamit az asztalra, hogy ez az egyébként rohadt fontos tényező ne állhasson közétek. Mert meglepődnél milyen hatékonyan tesz tönkre egy kapcsolatot a csóróság.
2018. ápr. 30. 00:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Rég nem anyémék tartanak el már bocs...
2018. ápr. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!