Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyarázhatnám el a páromnak h mire van igazán szükségem az életben?
A barátom azt gondolja hogy nekem az számít az életben hogy anyagi szempontból mennyit tud nekem nyújtani. Csóró és én mégis vele vagyok, nem érdekel a pénze. Sosem érdekelzt, én is dolgozok és keresek. Egyszerűen már fogalmam sincs hogy mit mondjak neki hogy megértse h csak szeretetre és törődésre van szükségem.
Nők hasonló helyzetben volt már vki? Hogyan kezeltétek? Hogyan tanítsam meg rá h nem a pénze kell...
Sehogy, dobd ki és lépj tovább egy érett férfihoz.
Ha meg nem, akkor szenvedj. Ennyi.
Félreértettétek...nem kell fényeznem, nem zsarol ki dícséretet. Csak látom rajta hogy nagyon igyekszik megfelelni (az általa beképzelt) anyagi igényeimnek. Teljesen túlgondolja ezt az egészet.
A pénz természetesen jó és szükséges ha komolyan tervezzük építeni együtt az élerünket. Csak azt nem szeretném ha azt gondolná h akkor én most végülis ezért vagyok vele. Vagy hogy akkor most ő engem megvett, mert hát ha van pénze akkor tuti vele maradok. Nem szeretném ha évek múlva mikor már tényleg lesz pénze anyagiassá váljon. Valamint azt akarom tudatni vele hogy pénz ide vagy oda és nem szeret, elhanyagol, megcsal, akkor nem fog érdekelni milye van, mert röpül.
Ezeket te gondolod vagy ő mondta?
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!