Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tanácsra lenne szükségem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DzsooDzsooo kérdése:

Tanácsra lenne szükségem! Tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal 4 éve vagyunk együtt,2 éve pedig együtt élünk neki volt egy nehéz időszaka, nevezhetjük alkoholizmusnak is. Sikerült ezen túl lépni,a következő problémám pedig hogy megváltozott,rentgeteg hangulat ingadozása van,hol szuper beszél velem, hol pedig csúnyán,hol ragaszkodik hozzám és élünk szexuális életet, utána még csak rám se néz.Én pedig nemtudom hogy hogyan kezeljem őt,beszélgetni nem akar a problémájáról ha van. Nem tudom hogy az alkohol elhagyása valtoztatta meg vagy pedig valaki más áll a háttérben. Kérlek adjatok tanàcsot ha tudok! Köszönöm!
2017. máj. 12. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Javaslom, menjen el a háziorvoshoz, aki beutalja pszichiátriára
2017. máj. 12. 15:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ismerem ezt a helyzetet...nekem a volt párom alkoholista. biztos hogy már nem iszik?
2017. máj. 12. 15:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, mert szinte mindig együtt vagyunk, na meg én úgy gondolom hogy megérezném vagy látnám ha ivott volna.
2017. máj. 12. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

A hangulatingadozásra mondanám, hogy borderline, de az úgy tudom, hogy kicsi korban alakul ki.

Ettől függetlenül az alkoholizmus által valami a személyiségében is megtörhetett, amit jó lenne kezeltetni szakemberrel.

2017. máj. 12. 16:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszaitokat!
2017. máj. 12. 16:19
 6/13 anonim ***** válasza:

A hangulatingadozásra mondanám, hogy borderline...

jaj, ne játsszál itt botcsinálta pszichiátert, a hangulatingadozás oka lehet az alkohollal kapcsolatos érintettség és az emögött lévő depresszió.

a borderline egy teljesen másik kategória, pasiknál jóval ritkább, és általában szexuális visszaélés ptsd-trauma van mögötte.

a pasid nyilván nem véletlenül kezdett el inni, volt egy alaphelyzet, depresszió, szorongás, akármi... nem működött vmi. az életében, és azt piával próbálta orvosolni, az ital meg tönkretette.

2017. máj. 13. 00:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Értelek, de ha nem mondtad semmi, vagyis nem osztja meg velem ezeket talán hagyni kéne ezt a kapcsolatot?
2017. máj. 13. 11:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Alkoholiznusnal vannak tunetmentes evek de sajnos ritka a teljes gyogyulas.

Nehez egy alkoholistaval en nem vallalnam

2017. máj. 14. 09:21
 9/13 A kérdező kommentje:

Én erre csak ennyit tudok irni,hogy ki milyen beállitottságú

Én mindenbe mellette állok hiszen szeretem.

És tudom hogy a kapcsokatunkal nincs nagyon gond, csak nehéz őt megértenem,hiszen makacsabb tipus ilyen téren és ő mindig is azt próbálta nekem mutatni hogy minden téren erős

2017. máj. 14. 20:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy 5 ev mulva is ilyen parral szeretnel lenni? A zuros pasi nem jo.
2017. máj. 17. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!