Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsra lenne szükségem! Tudnátok segiteni?
A hangulatingadozásra mondanám, hogy borderline, de az úgy tudom, hogy kicsi korban alakul ki.
Ettől függetlenül az alkoholizmus által valami a személyiségében is megtörhetett, amit jó lenne kezeltetni szakemberrel.
A hangulatingadozásra mondanám, hogy borderline...
jaj, ne játsszál itt botcsinálta pszichiátert, a hangulatingadozás oka lehet az alkohollal kapcsolatos érintettség és az emögött lévő depresszió.
a borderline egy teljesen másik kategória, pasiknál jóval ritkább, és általában szexuális visszaélés ptsd-trauma van mögötte.
a pasid nyilván nem véletlenül kezdett el inni, volt egy alaphelyzet, depresszió, szorongás, akármi... nem működött vmi. az életében, és azt piával próbálta orvosolni, az ital meg tönkretette.
Alkoholiznusnal vannak tunetmentes evek de sajnos ritka a teljes gyogyulas.
Nehez egy alkoholistaval en nem vallalnam
Én erre csak ennyit tudok irni,hogy ki milyen beállitottságú
Én mindenbe mellette állok hiszen szeretem.
És tudom hogy a kapcsokatunkal nincs nagyon gond, csak nehéz őt megértenem,hiszen makacsabb tipus ilyen téren és ő mindig is azt próbálta nekem mutatni hogy minden téren erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!