Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DzsooDzsooo kérdése:
Tanácsra lenne szükségem! Tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal 4 éve vagyunk együtt,2 éve pedig együtt élünk neki volt egy nehéz időszaka, nevezhetjük alkoholizmusnak is. Sikerült ezen túl lépni,a következő problémám pedig hogy megváltozott,rentgeteg hangulat ingadozása van,hol szuper beszél velem, hol pedig csúnyán,hol ragaszkodik hozzám és élünk szexuális életet, utána még csak rám se néz.Én pedig nemtudom hogy hogyan kezeljem őt,beszélgetni nem akar a problémájáról ha van. Nem tudom hogy az alkohol elhagyása valtoztatta meg vagy pedig valaki más áll a háttérben. Kérlek adjatok tanàcsot ha tudok! Köszönöm!2017. máj. 12. 15:34
11/13 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó kérdés!
De nincs hibátlan ember
2017. máj. 17. 12:30
12/13 anonim válasza:
Az alkoholizmus nem csak hiba, hanem súlyos függőség, amiből kigyógyulni nem lehet csak tünetmentes állapot van. Mi lesz,ha újra inni kezd? Ha addigra lesz két gyereketek meg egy nagy lakáshitel? Ha akkor issza el a pénzetek? Egyedül még odébb állhatsz, de családdal anyagilag lenullázva...?
Beszélj néhány feleséggel, akinek iszik/ivott a férje. Én olyat, csak elváltat, megvertet ismertem. Nem vágytam a helyükbe.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem én hogy mit mondasz, és hogy nem rossz indulatból, de ez már nekem egy kissé támadás is
2017. máj. 17. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!