Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntenék?
Sziasztok,
A lényegre térek, van egy barátom már 7éve ismerjük egymást, ebből 5éve vagyunk együtt. Az első 3év zökkenő mentesen alakult minden jó volt, aztán jött egy korszaka ami a számítógép felé vonzotta nagyon, ez azt jelenti, hogy folyamat játszott, emiatt elhagytam a kutyámmal együtt haza költöztünk pestre. Itt lakunk már kb 7hónapja, a kutya is ideszokott én is elvagyok szüleimnél, most a költözésre fokuszálok, de még kis idő ez az tuti... A lényeg, h időközben a barátommal újra kezdtük,most jól megvagyunk. ő pécsi szóval picit sok a távolság. Az elmúlt időben úgy találkoztunk, hogy feljött havonta 2szer és 3,4napot együtt töltöttünk eddig megfelelt mindkettőnknek. Viszont ő most elkezdett komolyabban gondolkodni, azt szeretné, hogy költözzünk le én és a kutya hozzájuk a szüleihez, akik már nem bírnák elviselni a kutyát mert van már ott 2 másik nagy, arról nem beszélve, hogy a kutyám fél a nagy kutyáktól, nem jön ki velük jól, de a barátom erősködik, hogy menjünk le, és éljünk együtt. Arról, h ő költözzön fel nem lehet szó mivel hozzám nem tud költözni a két nagy kutya miatt, külön házam meg úgye nincs. A kutyám vadászkutya beagle ezért szökik ahol tud, az ő kerítésük kinti kutya tartásra nem alkalmas ezért nem szeretnék hozzájuk költözni és tudom, h a szülei sem örülnének annak, ha mégegy kutya lenne ott, és én eddig mindig a barátom érdekeit és a sajátomat néztem, h nekünk mi a jó, de most itt a kutyám akit imádok és nem tenném ki egy ilyen változásnak egy új hely, új kutyák akik jóval nagyobbak és olyan emberek akik nem szeretnék őt, (legútobbi visszaköltözésünk során is megviselte) Nagyon sokat vaciláltam azon, hogy odaadom egy családnak ahol jó neki de megszakadna a szívem mert nagyon szeretem. A barátomat is szeretem de most az egyszer úgy szeretnék dönteni, hogy nem csak nekünk hanem a kutyának is jó legyen ezért képes lennék feladni a kapcsolatom vele csak, hogy ez így maradjon és szívem szerint én sem költöznék vissza hozzájuk mert már nem szeretnék szülökkel élni és nem érezném jól magam náluk.
Nem tudom, hogy jól teszem, ha erősködök és azt mondom nem költözünk hozzájuk? Szerintetek jól döntök? Nagyon nehéz így..
Komoly döntés nem onnan idul, hogy a kényelmes élet reményében anyuci és apuci házába költözünk. Gondolom neked is van saját életed és nem csak a kutya a kifogás, hülyén is venne ki magát, ha ezt adnád be neki. Ha költöztök, albérlet külön, elszakadva otthontól. Hazamenni meg lehet úgy, mint ahogy most találkoztok.
Jól teszed, ne költözz hozzájuk.
Köszönöm a válaszaitokat én is pont ezt magyarázom neki folyton. Ha nem érti ez van.
A kutya eddig azért nem zavarta őket mert nem volt 3. Miután elköltöztünk lett vive még 1, így lett ott 2 nagy kutya. A harmadik nem férne bele.
Ezt nem értem én sem. Állandóan csak a kutya, kutya, kutya...ez az egyetlen szempont? Munka, vagy suli, vagy valami? Általában ezek szoktag a gátló tényezők lenni, nem (csak) a házikedvenc. Vagy az ennyire tök mindegy, tök simán váltogatsz munkahelyet párhavonta?
Meg miert csak ez a 2 opció van, hogy egyikőtök szülei? Miert nem külön mentek? Eleve nem jo dolog szülő nyakára költözni állattól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!