Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komolyan ekkora probléma?
4 évet voltam együtt az elözö barátommal, szakításunknak már több, mint három éve. Lassan egy éve leszünk együtt a jelenlegi párommal, együtt is élünk.
Reggel valamit szeretett volna az ö gépéröl az én laptopomra másolni, ehhez az én pendriveomat használta (megkérdezte elötte).
A pendriveot arra használom, hogy a laptop meghibásodása esetén legyen tartalékom. Elözö két gépemröl is van anyag rajta (egyetem, munka, képek). A képek albumban az egyéb mappámban vannak a képek az exemmel. Amikor szakítottunk, letöröltem mindent a gépemröl, de az emlékek miatt elmentettem, mert 4 évig az életem része volt. Nézegetni nem szoktam, ki is ment a fejemböl, hogy nekem egyáltalán van ilyen mappám.
Jelenlegi párom megtalálta ezeket a képeket és rendkívül dühös. Biztos vissza akarok menni az exemhez, ezeket a képeket nézem szabadidömben, stb. Annak ellenére, hogy kijelentettem, nem is emlékeztem erre a mappára, szerinte hazudok. Jelenleg alig beszél velem, maga alatt van, hazaköltözést fontolgatja, én meg jöhettem dolgozni és jó képet vágni, amikor ilyen pocsék a helyzet otthon.
Ténlyeg ennyire gusztustalan, amit csináltam?
Nekem ö végigmutogatta az összes képét mindkét exével. Egy büdös kukkott nem szóltam, az a múlt, az élete része volt. Az anyjának tele van a facebookja exes képekkel.
Belegondoltam magam az ö helyébe, a bocsánatkérésre szarkasztikusan reagál. Ha felhozom az ö képeit, még neki áll feljebb.
Veracrypt program, azon csinálsz egy rejtett konténert és abba áthelyezed a bizalmas dolgaidat.
Itt van, ennek van windowsos változata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!