Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem, vagy komolyan gondolhatja?
Nem vagyunk már tinik. Mindkettönknek volt már komoly párlapcsolata. Neki nem lett belőle gyerek,nekem 3 kicsi gyerek van. Megvan mindenünk. Én 1,5 éve vagyok egyedúlálló,ő pedig 1 éve. Nagyon szerette a volt feleségét.
Összejöttünk,ő jár fel hozzám,amolyan nyílt titok a kapcsolatunk. Sokszor elküldjük egymast,de megsem bírunk ki 2 napot,hogy ne találkozzunk. Elvárja,hogy keressem,meg hogy ne beszéljek vele csúnyán,de ő nem tesz érte szinte semmit,csak mikor elküldöm. Na akkor viszont teper.
Nem erződik a tisztelet,sem a megbecsülés,de mikor eggyütt vagyunk egész más,mint telefonban.
A gyerekek után sokat érdeklődik.
Mi lehet a szándéka velem?
Miért nem lehet rávenni egy normális randira?
Lehet így kialakítani egy komoly kapcsolatot?
??? Te miért beszèlsz vele csúnyán? Ez elvárás egy kapcsolatban, akár baráti kapcsolatban, hogy ne beszèlj csúnyán a másikkal, nem alapnak kène lennie?
Szerintem mindketten lusták vagytok/fèltek normális párt keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!