Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem..

1.: Ha együtt élnétek egy lánnyal,akkor segítenétek neki munkát találni? Nem kényszerítenétek rá az alja munkára?

2.: Ha kapcsolatban vagytok egy lánnyal, aki eléggé önbizalomhiányos,kissé depressziós lenne akkor megértőek lennétek vele,és próbálnátok rajta segíteni?

3.: Ha iskolába akarna járni(egyetem pl) és nem találna munkát,akkor az iskola ideje alatt eltartanátok? L

2018. ápr. 16. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Melyik nő akarna ilyen férfit maga mellé? Vagy az már más?
2018. ápr. 16. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

1: Igen, volt már rá példa.

2. Igen, volt már rá példa.

3. Mostani élethelyzetem miatt: nem.

2018. ápr. 16. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
Edit: nah 1. Nem kényszerítettem, segítettem.
2018. ápr. 16. 15:49
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

1. A páromnak bármiben segítenék, így jobb munkát találni is.

2. Kapcsolatot eleve nem kezdenék depressziós emberrel, ha kapcsolat közben van valami probléma, lásd: 1. pont.

3. Nem tartok el senkit. Ha felnőttesdit akar játszani a lányka összeköltözéssel, lehet levelezőn is járni, ahogy sok ember is teszi, munka mellett.

2018. ápr. 16. 16:15
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem lesz önbizalmat attól, hogy néha farkat dugnak a lábad közé. Ez baromi nagy illúzió.
2018. ápr. 16. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!