Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok ehhez?
Lehet én gondolom rosszul, előre bocsátom.
A párommal szeretnék játszani egy picit. Kikötözném, masztiznék előtte, simogatnám, de nem elégíteném ki. Otthagynám egy picit míg megnyugszik és elengedném.
4 éves kapcsolat, olyan rég kiszeretném próbálni, de félek, hogy megsértődik..
Én beindulnék tőle teljesen...
Szerintem nagyon nagy ötlet és bár gondolom nem mindenki van oda a kikötözésért, de szinte biztos siker :)
Hajrá!
Nincs ezzel baj. :) Én odavagyok a játszmázásért, és szeretem ha megvárakoztatnak.
Persze azért készülhetnél, mert valamivel én is meglepnélek nem sokkal ezt követően. Csak, hogy tudd hol a helyed, és hogy aki rossz az büntit kap:)
nem tud-fog megnyugodni
fájni fog neki a kielégítetlenség...
ha ez nem lenne,jó buli
..
Probáld ki , ezen aztán tényleg nemfog megsértődni ha a kapcsolatotokban vannak ilyen kis huncut pervezitások :)
Ény egy kis tejszinhabos szopikáást belevinnék a játékba
Egyszer vagy kétszer eljátszhatod de gyakorlatilag beidomítod, hogy keressen helyetted mást aki beteljesíti a vágyait.
Szóval nagyon nagy bajt okoznál neki is és magadnak is és még biztos is lenne, hogy utána rá mutogatnál, hogy ő a szemét mert megcsalt.
Ne adj enni a báránynak. Elmegy és keres magának máshol legelőt.
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!