Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ehhez?
A mai világban kiborul a hisztérika mert hazudtál neki.
Az őszinteség mindig kétesélyes. Lehetsz nagyon cuki is, de lehetsz egy görény hazug is, aki átverte és behazudta hogy nem szűz.
Velem pontosan ez történt. Egy évvel idősebbek voltunk, de a helyzet ugyanez.
Először is meglepődtem, mert én jóval tapasztaltabb vagyok, de egyáltalán nem jöttem rá, hogy neki én voltam az első.
Közben viszont majd' elolvadtam, annyira jólesett, hogy engem tisztelt meg ezzel, hogy én voltam elég jó ahhoz, hogy megtegye ezt a lépést. Ettől csak még jobban szerettem. Kicsit aggódtam is, hogy majd ki akarja próbálni más lánnyal is, de idővel ez is eltűnt, mert mondtam neki ezt, és megnyugtatott.
Valahol szomorú is voltam, mert ha ezt előre tudom, akkor még emlékezetesebbé tehettem volna neki az elsőt. De megnyugtatott, hogy így is a legszebb volt, és nem tudott volna jobbat elképzelni. És egyben megértettem azt is, hogy miért nem mondta el előbb. Összességében, közelebb hozott minket, nagyon örültem neki, és azóta is együtt vagyunk. Mondd el neki nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!