Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Ha meg tudnátok,hogy a párotok veletek vesztette el a szüzességét,örülnétek neki?20éves vagyok,erről nem tud a barátnőm...el mondjam neki,vagy esetleg lehet valami hátránya ennek?nem voltam béna,nem volt feltünő:)

2018. jan. 7. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyrészt biztos,hogy elolvad:) benne van az is a pakliban, hogy kicsit rosszul fog neki esni,hogy nem mondtad el,de mindenképpen tedd meg!:)
2018. jan. 7. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom. Egyrészt örülnék. De másrészt nagy az esély h más lánnyal is ki akarná próbálni mert kiváncsi. Így van sokszor lányoknál is. Persze kivétel mindig lehet. 21/L
2018. jan. 7. 17:29
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,bíztatóak vagytok!:)nem szeretnék mással lenni,mert vele nagyon jó minden.ő is érintetlen volt,amikor velem volt,nem véletlen vártam ennyit,nem akartam csak úgy akárkinek odaadni...vele éreztem egyedül úgy,hogy nem bánom meg,akrámilyen furán hangzik is ez egy pasitól...:)
2018. jan. 7. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
De cuki vagy! Mindenképp mondd el neki. A helyében örülnék ennek :)
2018. jan. 7. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

A mai világban kiborul a hisztérika mert hazudtál neki.

Az őszinteség mindig kétesélyes. Lehetsz nagyon cuki is, de lehetsz egy görény hazug is, aki átverte és behazudta hogy nem szűz.

2018. jan. 7. 18:15
 6/6 EffyStonem96 ***** válasza:
100%

Velem pontosan ez történt. Egy évvel idősebbek voltunk, de a helyzet ugyanez.

Először is meglepődtem, mert én jóval tapasztaltabb vagyok, de egyáltalán nem jöttem rá, hogy neki én voltam az első.

Közben viszont majd' elolvadtam, annyira jólesett, hogy engem tisztelt meg ezzel, hogy én voltam elég jó ahhoz, hogy megtegye ezt a lépést. Ettől csak még jobban szerettem. Kicsit aggódtam is, hogy majd ki akarja próbálni más lánnyal is, de idővel ez is eltűnt, mert mondtam neki ezt, és megnyugtatott.

Valahol szomorú is voltam, mert ha ezt előre tudom, akkor még emlékezetesebbé tehettem volna neki az elsőt. De megnyugtatott, hogy így is a legszebb volt, és nem tudott volna jobbat elképzelni. És egyben megértettem azt is, hogy miért nem mondta el előbb. Összességében, közelebb hozott minket, nagyon örültem neki, és azóta is együtt vagyunk. Mondd el neki nyugodtan :)

2018. jan. 7. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!