Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok ehhez?
Lenne pár kérdésem..
1.: Ha együtt élnétek egy lánnyal,akkor segítenétek neki munkát találni? Nem kényszerítenétek rá az alja munkára?
2.: Ha kapcsolatban vagytok egy lánnyal, aki eléggé önbizalomhiányos,kissé depressziós lenne akkor megértőek lennétek vele,és próbálnátok rajta segíteni?
3.: Ha iskolába akarna járni(egyetem pl) és nem találna munkát,akkor az iskola ideje alatt eltartanátok? L
1. Természetesen segítenék neki munkát találni. Nem kényszeríteném semmilyen munkára, hogyan is tehetném?
2. Próbálnék rajta segíteni, amíg hagyja, hogy segítsek, és ameddig tudok. De a depresszió nagyon veszélyes betegség. Ha ő maga nem akar gyógyulni, akkor én tehetetlen vagyok. Ezt nem sokáig tolerálnám.
3. Éveken át valószínűleg nem tartanám el.
1. Ha együtt élek vele, akkor az én esetemben biztos, hogy nagyon fontos számomra és szeretem is őt, ergo segítenék neki igen.
2. szintén ahogy az 1-es pontban.
3. ez viszont már nem biztos, mert ha nem keresek annyit amiből ketten meg tudunk élni és mellette még az egyetemet is fizessem akkor itt ha a családja nem tud besegíteni akkor nem tudnám támogatni.
1: Nem.
2: Nem.
3: Nem.
Pontosan annyit adnék egy kapcsolatba mint amennyit egy lány adna bele fordítva.
Márpedig a szokás az, hogy nincs munka (jól fizető)=lapát meg kapcsolat előtt, önbizalomhiany=lapat, eltartás=lapát.
6:
Tévedsz!
Nem a párodtól lesz barmi jobb. Nem lesz tőle jobb munkád, jobb iskolád, nem leszel motiváltabb, hogy kimássz a depresszióból.
Csak ráakaszkodsz és tőle várod a segítséget. Innentől termeszetesen mindenért lehet őt hibáztatni, hiszen nem segít. Lehúzod őt is magadhoz.
Egy depressziós, motiválatlan embernek pszichológusra van szüksége, nem párkapcsolatra. Senki se akar egy lelki nyomorék támogatója lenni.
A kérdeseidre a válasz: külön kassza. Nem kell dolgoznia, ha meg tud élni anélkül. Addig tanul, amíg akar. De nem a nyakamon élősködve!
Te meddig tartanád el, ha hirtelen kirúgják a párodat? Egyáltalán: el tudod tartani? Vagy csak elvárod ezt egyoldalúan, mert lusta vagy dolgozni?
1.)
Nincs szükségem olyan nőre, aki egyedül nem képes kihozni magából a legjobbat. Ne miattam akarjon jobb munkát, hanem maga miatt. Ne miattam legyen képes jobb munkát találni, hanem maga miatt.
2.)
Voltam már együtt önbizalomhiányos lánnyal, segítettem neki és támogattam.
3.)
Ez függ az életkorától. Sosincs késő változtatni az életén, de van az az életszakasz, amikor bizony már nehezebb lesz a dolog. Ismétlem, ha ő olyan hülye volt, hogy a húszas évei elején inkább bulizott, mintsem tanult, akkor...alapból nem lesz közöttünk kapcsolat.
Abban az esetben, ha nem volt rá lehetősége (pénzügyi - szülei betegek voltak - stb), akkor természetesen más az egész és úgy támogatnám őt.
Összességében:
Az embert a döntései (és cselekedetei) határozzák meg. Ostoba nővel nem jönnék össze, így a fenti esetek nem valósulhatnak meg. Számomra az az ember ostoba, aki felelőtlenül éli meg a fiatal korát nem gondolva a jövőre.
1: Segítenék. Ha a környezetemben kapnék infót melóhelyről, egyből beajánlanám és segítenék neten is keresni. Alja munka alatt mit értesz? A munka, az munka. Az irodai pont annyira, mint a takarítói.
2: Ilyen lánnyal össze sem jönnék. Semmi kedvem ahhoz, hogy egy negatív, önsajnáltató emberre pocsékoljam az energiáim, aki megpróbálna lehúzni a saját szintjéhez. Tudsz bármiféle pluszt mondani, hogy miért ilyen lánnyal legyek, amikor jobbat is kaphatok?
3: Nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!