Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez így nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így nagyon ciki lenne?

Figyelt kérdés

A párommal hamarosan összeköltözünk, viszont nem tudunk egy ágyban aludni. Ő nagyon sokat forgolódik, szétterül az ágyon, engem leszorít, lelök, én pedig rossz alvó vagyok, nehezen alszom el, úgy meg nem is tudok, ha hozzám ér, és minden apró mozdulatra, neszre felébredek.

Ezért abban megegyeztünk, hogy külön ágyakon aludnánk, de a helytakarékosság miatt hasznosabb lenne egy emeletes ágy.

Valszeg ez lesz, jobb megoldást nem tudunk, meg nem látja senki.

De mégis érdekel, kinek mi a véleménye erről? Nagyon ciki? Esetleg mással volt hasonló? Hogyan oldottátok meg?

2018. ápr. 7. 12:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát ez jó, de még a deszkát is kiütné álmában! :D
2018. ápr. 7. 18:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi külön ágyon és külön szobában alszunk, mert nagyon eltérő a bioritmusunk, és én is sokkal jobban alszom külön. Ő hamar elálmosodik, én pont késő éjjel pörgök fel. Előtte próbálkoztunk több megoldással, először azzal, hogy lefekszem vele együtt, de szörnyű volt, hogy pont amikor pörgök, egy helyben kell feküdnöm. Aztán azt próbáltuk ki, hogy hajnalban bemászom mellé, de arra meg felriad, mert elég éber alvó, és nehezen alszik vissza. Így hát nekünk ez a megoldás vált be. :) Szerintem semmi ciki nincs abban, ha nem egy ágyban, összebújva alszotok, a jó alvás fontosabb.
2018. ápr. 8. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!