Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez így nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így nagyon ciki lenne?

Figyelt kérdés

A párommal hamarosan összeköltözünk, viszont nem tudunk egy ágyban aludni. Ő nagyon sokat forgolódik, szétterül az ágyon, engem leszorít, lelök, én pedig rossz alvó vagyok, nehezen alszom el, úgy meg nem is tudok, ha hozzám ér, és minden apró mozdulatra, neszre felébredek.

Ezért abban megegyeztünk, hogy külön ágyakon aludnánk, de a helytakarékosság miatt hasznosabb lenne egy emeletes ágy.

Valszeg ez lesz, jobb megoldást nem tudunk, meg nem látja senki.

De mégis érdekel, kinek mi a véleménye erről? Nagyon ciki? Esetleg mással volt hasonló? Hogyan oldottátok meg?

2018. ápr. 7. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Sokan alszanak kulon. Elvileg jot is tesz a szexualis eletnek, nem szokjatok meg egymast annyira. Mondjuk en emeletes agyat nem vennek, de ha nektek kenyelmes.
2018. ápr. 7. 12:29
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Ne érdekeljen, hogy ciki-e vagy sem. Ha nektek így jó, és nem hiányzik egyikőtöknek sem az éjszakánkénti összebújás, akkor semmi gond nincs vele. Szexelni meg tudtok egy ágyon.
2018. ápr. 7. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Emeletes ágy necces szerintem, ha mellette nem tudsz aludni, akkor az is zavarni fog, hogy megmoccan alattad az ágy, ha ő fent/lent forgolódik. Ha helyhiány miatt csak ez lehet megoldás, akkor inkább galériaágy, és alatta külön egy egyszemélyes, hogy ne legyenek összerögzítve.

Viszont ha a neszezés idegesít, akkor könnyen lehet, hogy ez a verzió is idegesít, hogy a közeledben szuszog, forgolódik, akármi. Ezt érdemes előtte végiggondolni, akár kipróbálni, ha van rá lehetőség szülői házban vagy nyaralásnál. Akkor viszont marad a külön szoba.

A különalvásban egyébként semmi ciki sincs, feltéve, hogy mindkettőtöknek megfelel így. Akkor lenne gond, ha egyikőtöknek mániája lenne, hogy csak összebújva tud aludni. :) De van olyan ismerősöm, aki tíz éves kapcsolatban külön szobában alszik (fiatal, 30 alatti), és mégis boldogok. Nem ezen múlik, csak az igények egyezzenek. :)

2018. ápr. 7. 12:48
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Nyaraláson, meg páromnál aludtunk egy ágyban, ami nekem borzalmas volt, páromat meg aztán marta a bűntudat, hogy nem tudtam tőle aludni.

Nálunk meg emeletes ágy maradt, mivel anno tesómmal az volt, de megmaradt miután koleszba ment. Szóval ha párom nálunk van, lent alszik, én meg fent.

De ez a galériaágy is jó ötlet, utána nézek. :)

Azért gondoltam egyébként cikinek, mert leginkább csak gyerekeknek való emeletes ágyat láttunk, szóval nem is tudom. :D

2018. ápr. 7. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
De egy francia ágyon sem tudtok nyugodtan aludni?
2018. ápr. 7. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Lehet kapni akár két méter széles ágyat is, de amúgy ami nektek jó, az nem ciki. Bár lehet, hogy elég nagy helyen hamar megszoknátok egymást.
2018. ápr. 7. 14:05
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

Nem ciki, miért lenne az?Senkinek semmi köze hozzá amúgy, ha nektek így jó.

Mi egy nagyon széles ágyat vettünk, kemény matraccal, így ha a férjem forgolódik akkor sem hullámzik alattam, meg sem érzem.

2018. ápr. 7. 14:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Nyaraláson voltuk francriaágyon, hajnalban arra keltem, hogy középen fekszik és álmában bökdösi a hátam! :D
2018. ápr. 7. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Van az a székely ágy, ahol be lehet rakni egy deszkát középre elválasztónak 😃 az való nektek 😃
2018. ápr. 7. 15:44
 10/12 anonim ***** válasza:

A mi ágyunk is 200 cm széles.

Nos, lefekvéskor totál kihúzódunk az ágy szélére, főleg nyáron, mikor meleg van.

Nem telik el fél óra, és már RAJTAM fekszik félig, én meg próbálok levegőt kapni a súlya alatt :D

Szóval nem, a franciaágy sem megoldás.

2018. ápr. 7. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!