Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ciki ha nem szeretnem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha nem szeretnem, hogy bulit rendezzen a parom a barataival nalunk?

Figyelt kérdés
Nem az en tarsasagom, de erolteti, hogy reszt vegyek a programjaikban. Nekem viszont nincs kedvem, de ezen kiakadnak majd.
2017. ápr. 8. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:

A ciki szerintem ide rossz szo :)

Menj le hozzajuk egy kicsit,ha mar nalatok tartjatok aztan mond,hogy van mas dolgod,faradt vagy stb.. de legalabb kicsit ott voltal.

2017. ápr. 8. 09:47
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha itt vannak, nem tudom oket kikerulni. Hova menjek utana? En is itt lakok.
2017. ápr. 8. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:

😃😃😃😃

[link]

2017. ápr. 8. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismered őket?

Én ezzel addig voltam így, amíg nem ismertem igazán őket. Nem akartam, hogy bárki is idejöjjön és belemásszon az aurámba. Aztán jártunk az egyik párnál, majd a másiknál és mindenki hatalmas szeretettel, tök jófejül fogadott. A sokadik találkozó után már én is szívesen vártam őket.

Persze nem vagyok egy konyhatündér, úgyhogy jobban szeretem, ha nem nálunk kezdődik a buli (előkészületek, rom eltakarítás), de ez a lakásunk elhelyezkedése miatt szerencsére nem is jellemző. :D

2017. ápr. 8. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Vesd be a csabito trukkot a buli napon de joval elotte. En nemtudnek ellenallni.
2017. ápr. 10. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Van olyan szoba, ahol el tudsz huzodni? Van kifogasod oda bemenni? Pl tanulnod kell, tuloraznod kell papirmunka miatt, stb. Nyugis buli lesz, ami uran a parod egyedul ossze tud es ossze is fog takaritani? Ha erre mindre igen a valasz, akkor engedd meg neki. Egyebkent ne. Kiveve persze, ha ez az o lakasa es te csak ott elsz es nem fizetsz lakbert max rezsit. Akkor azt csinal amit akar. Ha tied (is), akkor mindig kell legyen veto jogod arra hogy ki teszi be a labat. Mashogy hogy erezned otthon magad valaha is? Ezt beszeld meg vele.
2017. ápr. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!