Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kikérni a tanacsotokat . , érti ezt valaki?
Aha... birtoklási vágy.
Ha megadjuk neki a védekezési esélyt, akkor azt mondom régen átvágták, mondjuk egy ex. És azért ilyen hiperféltékeny.
Ha csak úgy van nála, akkor én örömtáncot járnék, hogy megszabadultam ilyen könnyen tőle. (ez rosszabb esetben két jókora pofonnal is végződhet, de akár be is zárhat a saját lakásodba- értem ilyen esetet)
Igen biztos az... :) Végül is szívességet tett azzal, hogy lelépett. Egyébként olvasd el újra amit fent írtál és vesd össze az intelligens emberrel. Ha annyira intelligens lenne nem őrjöngene csip -csup dolgokon.
Ha bántalmazó kapcsolatban akarsz lenni, hívd fel nyugodtan.
Nem szándékom analizálni, és tulkép mindegy is minek aposztrofáljuk, ha jót akarsz magadnak ezt az embert ignorálod a környezetedből. Se valentin nap se nőnap se semmi.
Én elhiszem, hogy vannak jobb napjai, aki élt ilyen emberrel az tudja, hogy nem 24 órában nyomja a baromságait, de akkor is visszatérő elem és ki fogna borítani vele újra és újra. Vagy új szankciókat találna ki természetesen a "te érdekedben".
Az ilyen ember nem változik, nem tudlak semmi jóval biztatni.
Ebből is látszik hogy nem normális.
De ezt te is tudod különben nem tetted volna itt fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!