Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Julia33 kérdése:
Szeretném kikérni a tanacsotokat . , érti ezt valaki?
Figyelt kérdés
Szeptemberben megismerkedtem egy férfivel. Nagyon jol kijottunk novemberben mm ár együtt is laktunk , semmi egyéb probléma csak nagyon féltékeny az ilyen online dolgokra mint pl Facebook ha barátok rokonok rám írnak nem hiszi el hogy csak barát vagy épp rokon.. Legutóbbi alkalommal annyira begurult az egyik ismerősöm miatt aki épp rám írt hogy elkezdett orjongeni.. Össze szedte a ruháit és elment ez már másfél hónapja..Elköltözött után 1honappal telon kerestem amire az az üzenet érkezett hagyjam békén nincs ideje rám fejezzünk be mindent ne keressük egymást aztán 2nappal később smsben boldog Valentin napot kíván... Felnőtt nő vagyok de sehogy nem értem... Valaki valami meglátás?2017. febr. 26. 17:26
11/11 anonim válasza:
"az az üzenet érkezett hagyjam békén nincs ideje rám fejezzünk be mindent ne keressük egymást" - ez világos.
Pont.
Hogy miért írt utána?
nem írt semmit ez egy üres formula.
be volt bszva.
beteg, és elfelejtette, mit írt korábban
TE mit akarsz egy őrjöngve féltékenykedő alaktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!