Abban szeretném kikérni a tanácsotokat, hogy melyik laptopot válasszam ezek közül? (akár mondhattok többet is úgy is könnyebb választani) Főleg játékra kellene de nem kell azért, hogy a GTA V-öt high-on vigye.
1. [link] Html#properties
2. [link] Html#properties
3. [link] Html#properties
4. [link] Html#properties 5. [link] Htm (C850-1MKPentium B960,4GB RAM,750GB HDD, Radeon HD 7610M fekete)
Háááát, egyik sem tűnik nekem igazán játék képesnek ...
Mondjuk a leggyengébb az Intel HD4000-es. A radeon megoldás meg valószínűleg jobb, mint a GF GT710.
Megnéztem ilyen mobil GPU oldalakon és nem lettem okosabb, van amelyik szerint a radeon megoldás kemény 5%-al gyorsabb, van amelyik szerint meg lasabb.
A GT710m egy átnevezett GT625m egyébként és 64 bites a memória elérése. A Gt630m ugyan az pepitában, csak az 128 bites, lehet érdemesebb olyan gépet keresni amiben 630m van. Ezekben 96 shader egység számol.
De ott van a 635m, abban 144 egység van és vagy 128 vagy 192 bites, tehát rossz esetben is 1.5x gyorsabb ezeknél.
Még az akarom kérdezni, hogy mit takar ez a fajta vidikártya
3. [link] mármint hogy mennyivel javítja az hogy 2 db van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!