Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet együtt élni a, , falubikájával, ,?
A szerelmem egy nagyon jó pasi.. jó duma, igényesség, megfelelő méret.. Csak ugye fentiekből adódik, hogy nem egy magányos farkas. Megvolt neki a fél falu.. azért csak a fele, mert a rokonai és az azonos neműek kimaradtak.. meg jó pár skalpot begyűjtött pár másik faluban, városban..
Én összesen 8 férfivel voltam..
Hogy lehet belenyugodni, hogy ennyien előztek meg?
Sajnos én nem tudom komolyan venni az ilyen férfiakat,hiába is néz ki jól.
Az én párom is jól néz ki,sokan odavannak érte,de nekem pont az a (is)különleges benne,hogy ezt sosem használta ki. Volt neki is egy 1-2 nője,de komoly kapcsolat párti és mindegyikkel párkapcsolatban volt,meg azért nem egy fél falu.
Ezt vagy feldolgozod valahogy,vagy inkább lépj ki,mert fel fog őrölni. Engem kiakasztana,hogy mondjuk kimegyek vele a kisboltba,jön a Gizike szembe tudja,hogy milyen a párom az ágyba,a boltos Marika is tudja,hazafele találkozok Terikével,ja az is tudja...
A másik meg,hogy sajnos vér nem válik vizzé.
Látom legalább nem maradt válasz nélkül a kérdésem. Köszönöm a normális válaszokat. Nyilván volt túlzás a ,,fél falu,, című történetben.. csak úgymond nekem sok.
Persze sok pasi el sem mondja a múltját.. Van aki pedig fűvel fával megcsal ezt azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!