Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfiak lehetnek mamahotelesek?
Figyelt kérdés
Manapság egyre több ilyen kérdést lehet olvasni ezen az oldalon.
A nők miért gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár a családi ház kocsival meg kutyával?
2018. márc. 30. 13:13
21/25 anonim válasza:
7-es: az,hogy jobb a tanulmányi átlaga a nőknek, nem jelenti azt,hogy életrevalóbb. Lehet a környék,ahol felnőttem és inkább azt látom,hogy a nők henyélve "jaj majd lesz pasi aki eltart" többet látom,de mint mondtam,tisztelet a kivételnek. Egyébként az tanul rengeteget akinek lassú a felfogása, pontozzatok le,de ez tény. Mikor jön nekem valaki azzal,de most ne is egyetemi, inkább gimis példát idézzünk fel,hogy törire két órán keresztül tanult,az az ő baja. Én elolvastam és készen voltam,ergó kevesebbet "dolgoztam" vele,de ennyire volt szükségem.
22/25 anonim válasza:
Nem kell lebontani nemekre. Szerintem ez mindkét nemben előfordulhat.
Az, hogy valaki otthon lakik a mai világban egyáltalán nem ciki. Mármint ha ugyanúgy elvégzi a házimunkát illetve ha az anyagiakba is be száll. Egyszerűbb így gyűjtögetni mint egy albérletben. Illetve nagyságrendekkel jobb mint beleugrani a ma divatos milliós hitelekbe.
23/25 anonim válasza:
már a kérdéseden látszik mennyire, de mennyire tájékozatlan vagy a témában.
ajánlom,. hogy olvass objektív kutatási adatokat erről, akár angolul is, és ne beszélj ekkora baromságokat.
24/25 anonim válasza:
# 21
Szerinted a "tanulmányi átlag" a tanulással töltött időt fejezi ki? xD
25/25 anonim válasza:
24-es te nagyon gyökér először olvass, nem az függ össze,hanem az volt a téma hogy mennyit güriznek a jó tanulmányi átlagért, te analfabéta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!