Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfiak lehetnek mamahotelesek?
Manapság egyre több ilyen kérdést lehet olvasni ezen az oldalon.
A nők miért gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár a családi ház kocsival meg kutyával?
Draga, sajat, tehermentes lakasomban elek, es sok ismerosom is.
N
Már a kérdést sem értem. Árad belőle a düh és az általánosítás. Ha valaki 30 évesen is a szüleivel él, akár nő, akár férfi, az nem egészséges. És nem tudom, milyen nő hiszi azt, hogy neki alanyi jogon járna bármi is, ha te ilyenekkel futsz össze az a te ízlésed minősíti.
23/N
Mert nagyon sok debil nő van.
Részletezném a válaszom miértjét:
Sírnak az egyenjogúságért, mindeközben a punciért cserébe kocsit,házat, rendszerességgel kozmetikust,műkörmöst pillást várnak, tökéletes férjet aki viszi őket fidzsire, de persze ők mennyi mindent tesznek meg a kapcsolatért.
Ezt azzal érvelik,hogy egy nőnek a család összetartása a feladata, mindeközben takarítónőért sírnak,hogy az jöjjön házhoz, a legközelebbi pizzéria ételei kerülnek az asztalra ebédre/vacsorára (talán a reggeli összejön, a férfi csinál magának rántottát vagy bármit,hiszen ágybareggelit várnak).
És nehogy már nekik dolgozni kelljen.
Tisztelet azon kevés nőknek, akik ennek az ellenkezője képen cselekednek.
5: érdekes, milyen ismerősi köröd van, én egyetlen ilyen nőt sem ismerek, akiből szerinted a legtöbb van. Pont, hogy azt látom au egyetemen is, hogy a nők sokkal keményebben dolgoznak a jövőjükért és a statisztikák is azt mutatják, hogy például a nők tanulmányi átlaga messze jobb a férfiakénál a felsőoktatásban. Csak hogy konkrét statisztikára hivatkozzak a te szubjektív fröcsögéseddel szemben.
23/N
A nők ugyanúgy lehetnek.
A legjobban "mamahotelező" nők jellemzően pont azok, akik maguk is otthon laknak, esélyük nincs külön költözni egyedül, így aztán mindenképpen olyan férfit keresnek, akinek van lakása.
#5 Az én ismerettségi körömben az összes nő keményen, akár több műszakban dolgozik gyerek mellett. Semmilyen elvárásuk nincs a férjük felé. Közösen építették fel az életüket.
Te a luxus tyúkokról beszélsz.
Ne keverd az ilyen ngőket a normális értékrenddel rendelkezőkkel.
Ha pedig neked a ezek a "luxus" bigék kellenek, vess magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!