Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért csak a férfiak lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfiak lehetnek mamahotelesek?

Figyelt kérdés

Manapság egyre több ilyen kérdést lehet olvasni ezen az oldalon.

A nők miért gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár a családi ház kocsival meg kutyával?

2018. márc. 30. 13:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Te milyen nőkkel ismerkedsz? Csak mert az én ismerősi körömben a nők is legalább annyira szívtak mire összejött egy albérlet (saját lakás meg még inkább), mint a férfiak.
2018. márc. 30. 13:15
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolják mind így. Nekem egyik sem kell. Ha kéne, lenne.
2018. márc. 30. 13:15
 3/25 anonim ***** válasza:
30%

Draga, sajat, tehermentes lakasomban elek, es sok ismerosom is.

N

2018. márc. 30. 13:17
 4/25 anonim ***** válasza:
21%

Már a kérdést sem értem. Árad belőle a düh és az általánosítás. Ha valaki 30 évesen is a szüleivel él, akár nő, akár férfi, az nem egészséges. És nem tudom, milyen nő hiszi azt, hogy neki alanyi jogon járna bármi is, ha te ilyenekkel futsz össze az a te ízlésed minősíti.

23/N

5/25 anonim ***** válasza:
15%

Mert nagyon sok debil nő van.

Részletezném a válaszom miértjét:

Sírnak az egyenjogúságért, mindeközben a punciért cserébe kocsit,házat, rendszerességgel kozmetikust,műkörmöst pillást várnak, tökéletes férjet aki viszi őket fidzsire, de persze ők mennyi mindent tesznek meg a kapcsolatért.

Ezt azzal érvelik,hogy egy nőnek a család összetartása a feladata, mindeközben takarítónőért sírnak,hogy az jöjjön házhoz, a legközelebbi pizzéria ételei kerülnek az asztalra ebédre/vacsorára (talán a reggeli összejön, a férfi csinál magának rántottát vagy bármit,hiszen ágybareggelit várnak).

És nehogy már nekik dolgozni kelljen.

Tisztelet azon kevés nőknek, akik ennek az ellenkezője képen cselekednek.

6/25 anonim ***** válasza:
32%
Ha egy nő otthon lakik, nagyon ritka, hogy az anyukája kiszolgálja, főzzön, mosson, vasaljon, takarítson rá. Emiatt hamarabb is önálóssodnak, költöznek el. Kevés a "mamahoteles" nő. De ha az, akkor nála is ciki ez egy bizonyos kor felett. (szerintem, ha a férfi otthon lakik, mert egyedül nem tud fenntartani egy lakást, de önellátó, ismeri a házimunkát stb, na és egy barátnővel szívesen elköltözne otthonról, az nem "mamahoteles")
2018. márc. 30. 13:20
 7/25 anonim ***** válasza:
65%

5: érdekes, milyen ismerősi köröd van, én egyetlen ilyen nőt sem ismerek, akiből szerinted a legtöbb van. Pont, hogy azt látom au egyetemen is, hogy a nők sokkal keményebben dolgoznak a jövőjükért és a statisztikák is azt mutatják, hogy például a nők tanulmányi átlaga messze jobb a férfiakénál a felsőoktatásban. Csak hogy konkrét statisztikára hivatkozzak a te szubjektív fröcsögéseddel szemben.

23/N

2018. márc. 30. 13:28
 8/25 anonim ***** válasza:
96%
Miért van az, hogy mind a nők, mind a férfiak dolgoznak, mégis még mindig női feladatnak ítélik meg a házimunkát? Miért számít még mindig furcsának, sőt, őrültségnek, ha a férfi marad otthon a gyerekkel? Miért a férfi dolga még mindig a kezdeményezés? Na, ezek pont ilyen kérdések. Társadalmi berögződés, ennyi. Benne van az emberekben, hogy a férfinek kellene lennie a családfennrartónak, és ez nem igazán fér össze azzal, hogy anyu szoknyája mellett van még mindig.
2018. márc. 30. 13:32
 9/25 anonim ***** válasza:
66%

A nők ugyanúgy lehetnek.

A legjobban "mamahotelező" nők jellemzően pont azok, akik maguk is otthon laknak, esélyük nincs külön költözni egyedül, így aztán mindenképpen olyan férfit keresnek, akinek van lakása.

2018. márc. 30. 13:36
 10/25 anonim ***** válasza:
96%

#5 Az én ismerettségi körömben az összes nő keményen, akár több műszakban dolgozik gyerek mellett. Semmilyen elvárásuk nincs a férjük felé. Közösen építették fel az életüket.

Te a luxus tyúkokról beszélsz.

Ne keverd az ilyen ngőket a normális értékrenddel rendelkezőkkel.

Ha pedig neked a ezek a "luxus" bigék kellenek, vess magadra.

2018. márc. 30. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!