Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfiak lehetnek mamahotelesek?
Manapság egyre több ilyen kérdést lehet olvasni ezen az oldalon.
A nők miért gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár a családi ház kocsival meg kutyával?
Érdekes, azok a férdiak, akik a szüleivel laknak, nem hiszem, hogy beszéllnak a háimunkába és kiveszik a részüket a wcpucolásból teszem azt. A legtöbbjük életében nem fogott egy felmosót a kezében, általában ki van törölve a s.ggük és a kaja eléjük van téve.
Azon a nők viszont, akik még otthon laknak általában kiveszik a részüket a főzésből-takaritásból, segítenek a szüleiknek MINDEN NAP (nem csak évente egyszer lenyírják a füvet és akkor elégedetten hátrasőlnek a következő 364 napra).
Ezért van az, hogy több kérdés merül fel a mamahoteles férdiakkal szemben, hiszen ők gyerekként viselkednek és egy potenciális veszély lesz későbbiekben, ha barátnővel összeköltözve majd tőle is kiszolgálást fognak elváeni amolyan mama2.0-ként.
23/N
> Érdekes, azok a férdiak, akik a szüleivel laknak, nem hiszem, hogy beszéllnak a háimunkába és kiveszik a részüket a wcpucolásból teszem azt.
> Azon a nők viszont, akik még otthon laknak általában kiveszik a részüket a főzésből-takaritásból
Még több általánosító, szexista bullshitet, kérlek
A nők is lehetnek mamahotelesek, csak társadalmilag nagyobb elvárások vannak a férfiakkal szemben. Hasonló sztori, hogyha egy férfi nem kezdeményez, akkor töketlen. Ha egy nő nem kezdeményez, akkor nincs gond, mert ő nő. A nagy egyenlőségből az lett, hogy egy csomó nő kőkeményen kettős mércét alkalmaz, de ha velük szemben alkalmazzák, egyből szexizmust kiáltanak.
Amúgy ez a gyk. Itt a legtöbb női felhasználó az életben sikertelen, senkinek sem kellő, aki itt vezeti le az összes frusztrációját a férfiakkal szemben. Sehol máshol nem tapasztaltam ilyen szintű lenézést és előítéletet a mamahoteles férfiakkal szemben. (Meg még jó pár kategóriájú férfit itt kb. boszorkányüldözés szintjén kezelnek.)
Külön érdemes megfigyelni azokat a nőket, akik leírják, hogy a környezetükben egy negatív tulajdonsággal rendelkező nő sincs és mindegyikük feltalálta a spanyolviaszt. Kétszer. Naponta.
Ők serényen felpontozgatják egymást és minden más véleményt és tapasztalatot le.
#12: értem, szóval a női szexista baromság az a fájdalmas igazság.
Ha egy férfi azt írja, hogy a nők mind csak a pénzre mennek, meg buta plázacicák (aka férfi szexizmus), akkor az meg bunkóság.
Nem gondolod, hogy a szexizmus nemtől függetlenül primitívség?
81%-os... Mégis mire alapozod ezeket a szexista állításokat? :D Jártál már kolesz közelébe? Láttál már egyetemista srácokat? Szerinted ők nem pucolnak wc-t vagy nem takarítanak? De. Egy részük utána visszakerül mamahotelbe, mert szimplán gazdaságosabb.
Azt sem értem, hogy mire alapozod, hogy a nők otthon jobban beszállnak a háztartási dolgokba. Amikor albérletet kerestem, ledöbbentem, hogy mennyit panaszkodtak a nőkre, hogy milyen rendetlenek.
#18: Ha koleszos vagy, erőltesd meg az agysejtjeid és ne egy férfi ismerősöd alapján általánosíts, hanem járj körbe a szinteden és nézz be a srácokhoz...
Nem szúrja ki a szemed ez a durva szexista kettős mércéd?
#12 De azért a férfi üzemelje be a tv-t, szerelje meg a világítást, ássa fel a kertet, nézze meg mitől dugult el a lefolyó ugye? Na igen, hogy ülhess a papahotelban :D
Viccet félretéve, volt "szerencsém" egy hozzád hasonló sérült, paranoid nőhöz, aki szerint is minden férfi csak kiszolgáló nőt vár el.
Én mivel magamnál porszívóztam, és képzel FEL IS MOSTAM!!!, meg mindent megoldottam, nem vártam el semmit tőle. De ő erősködött, hogy főzni akar nekem, mert ő házias ám. Mondogatattam neki, hogy elhiszem, oké, de tovább erősködött. Aztán mondtam neki, hogy oké, ha annyira akarja főzzön. Csinált is kaját nekünk 2x, az 1 hónap alatt.
Aztán amikor visszament az exéhez (mert menőbb az autója, és vezető beosztású, és újépítésű lakása van), a fejemhez is vágta, hogy ő kaját csinált nekem, és csak cselédet akarok.
Majd az ex-ex-nél takarított, főzött (mert mint elmondta, a pasi ilyeneket soha se csinált, amikor ő nem volt akkor takarítőnőt hívott, és kifődéből vett kaját), addig amíg a pasi el nem mondta a lánynak, hogy "nem akarlak", és 1 hónapot adott neki hogy elköltözzön, de a pasi anyukája megudta, hogy a fiacskája nem akarja a lányt, így megmondta a lánynak, hogy hétvégéig költözzön el, mert lecserélteti a zárat :)
(ezek közben kiderült amikor a lány felhívott néha, hogy szexpajtiskodhatnánk, hogy a pasi lakása az anyuci nevén van, akitől néha zsebpénzt is kér, és az egészet apuci fizeti, és a naagy vezető beosztásában annyit keres mint én újrakezdőként :D , amik nem voltak meglepőek, mindig is egy "álompasi" volt aki jól előadta magát mekkora sikerember hiszen tudja hogy a nők nagyon gerjednek erre ).
Te már érkeztél így arcra? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!