Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális dolog az, hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, hogy így akarom élni az életem?

Figyelt kérdés

Most vagyok 19 éves srác, tavaly fejeztem be az iskolát egy jó szakmával, nem rég kezdtem el dolgozni, mellette még apám segítségével lassan, de biztosan csinálom a "pénzből pénzet" taktikát egy kicsit bonyolult módon, de nem is ez a lényeg most.

A lényeg, hogy jelenleg nincs barátnőm, 15-18 éves koromig volt, de ami után vége lett, az után lett elegem a mai típusú lányokból, hogy vagy a pénz vagy a szex kell nekik, vagy csak, hogy elmondhassa, hogy van barátja. Szerencsére azért sok rendes csaj is van, de a rosszabbik csoportjuk már teljesen elvette a kedvemet mindenféle kapcsolattól.

Jelenleg úgy tervezem az életemet, hogy 30-35 éves koromig egyáltalán ne is legyen párom, majd utána is rá érek keresni ha lesz kedvem. Addig csak élni egyedül, gyűjteni a pénzt, növelni az életszínvonalat, saját lakás, stb. Szóval az a lényeg, hogy én úgy gondolom, hogy bőven van még időm egy kapcsolat előtt, rá érek 30-35 fele keresni valakit, és gyereket is majd 40 fele.

Szerintetek ez a gondolkodásom helyes így?

2018. márc. 27. 14:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
4%

9-es pont ez a baj,ez az átlagember felfogás mint amit te is képviselsz.

,,nyilván nem helyes.

mire akarsz majd öregen visszaemlékezni, hogy a fiatal éveid mivel teltek, a pénz talicskázásával? "

Aha,miért egy átlag ember mire fog emlékezni szerinted?

Huha ittam a kannásboromat meg csöveltem mert már kenyérre alig volt?

Vagy,hogy retek nőket dugott akiktől hánynék?

Én 26 éves koromtól kezdtem el élni és tudod azért sokan cserélnének velem,mert minőségi helyekre tudok menni,minőségi bulik,minőségi barátnőm van akit én választottam és nem azért mert nem jutott volna más,hanem tényleg ő kellett,minőségi kocsim,ruhatáram.

Ezt hány átlag ember mondhatja el?

Ebbe kőkeményen bele kellett tenni a munkát,most azok akik szerint ,,elb_sztam a fiatalságom",most valahol 250 nettóért gürcölnek vagy 3kilóért,van valami retek nőjük,2-3 puja,mehetnek haza a panelba természetesen a tecskó gazdaságos moslékokkal.

Hmmm ez igen,na erre nem akarnék emlékezni.

"és honnan veszed, hogy 30-35 évesen bármi is összejön, hiszen addigra érzelmileg jócskán ki leszel égve, és a szexből is kiesel. "

Mert össze fog jönni,mivel ilyen a mindsetje,nem átlagos jauzsika hanem egy igazi sikeres ember akire majd irigykedhettek amikor begurul az Audi A5-sel mellette egy atom bombázó nővel.

Nekem is összejött,kőkemény teperéssel.

És nem nem estem ki a szexből mert elsajátítottam olyan technikákat amivel néha a lány naaa nem mondok ki visit szinte.

"de egészségedre, mindenki úgy bacca el az életét, ahogy neki tetszik.

mondjuk az sokat elárul a nagy tervedbe vetett meggyőződésedből, hogy itt vársz megerősítést hozzá."

Szeretné mindenkio így elb_szni az életét,ahogy én,szeretne ő így élni meg akarná ezt az életet.

De egy olyan egyetemista aki végig bulizta az egészet nem dolgozott suli mellett hanem csak bejárt,az nem b_szta el ugye?

Milyen sikeres nem?

Jaaah kb. volt,hogy én tanítottam be az Msc diplomást is,hoppá.

2018. márc. 27. 16:20
 12/27 anonim ***** válasza:
92%

"legyen saját kecód,jó kocsid,menj el ezdeni is,majd vegyél jó ruhákat."

én nő vagyok, de sosem arra mentem rá, hogy a srácnak legyen kocsija, kecója, márkás cuccai.

talán mert mindezekért én is meg tudok dolgozni, és nem várom el, hogy bárki alám tegye.

mi nők nem egydimenziósak vagyunk mind, és csak a matériával, anyagi dolgokkal nem lehet hosszú távon egyetlen nőt sem lekötni.

érdekes, azt nem tetted hozzá, hogy dolgozzon az illető saját magán.

például olvasson, tanuljon meg nyelveket, tegyen szert mély önismeretre, fejlessze az empátiáját és a kommunikációs készségeit.

ezek a szememben többet érnek, mint bármilyen anyagi dolog.

2018. márc. 27. 16:23
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

"én nő vagyok, de sosem arra mentem rá, hogy a srácnak legyen kocsija, kecója, márkás cuccai. "

talán mert mindezekért én is meg tudok dolgozni, és nem várom el, hogy bárki alám tegye.

mi nők nem egydimenziósak vagyunk mind, és csak a matériával, anyagi dolgokkal nem lehet hosszú távon egyetlen nőt sem lekötni. "

Nem ezért mondtam de hidd el sokkal jobb érzés más lesz a kisugárzásod más lesz az érzeted amikor ott leszenk ezek a dolgok.

Így van nem lehet,de ezek jó ha ott vannak,sokkal nagyonn a mozgástere az embernek nőknél.

"érdekes, azt nem tetted hozzá, hogy dolgozzon az illető saját magán.

például olvasson, tanuljon meg nyelveket, tegyen szert mély önismeretre, fejlessze az empátiáját és a kommunikációs készségeit.

ezek a szememben többet érnek, mint bármilyen anyagi dolog."

De azt írtam,hogy fejlődjön,itt mindent értek.

Tanuljon nyelveket,soft skilleket fejlesszen,mellette menjen edzeni is.

De nyilván a fejlődésben mivel sikert akar a kérdező ezért autmatice fejlődnie kell belülről is,asszertív kommunikáció,célkitűzés,empátia,alázat,de ezek alap ha sikeres akarsz lenni.

De igazad van én a hard és soft skilleket egyszerre nyomattam,évekig csak a szakmát meg a melót egyetem mellett.

2018. márc. 27. 16:30
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem gond, de aztán ne sírjál 35 évesen, amikor az egzisztenciáddal és az autóddal csajozol, hogy csak a pénzéhes ribik buknak rád.

jah, és te is írod, hogy nem minden lány olyan rossz, akkor miért nem opció számodra, hogy rendes lányokkal ismerkedj? Talán mert neked ezek az éretlen libák jönnek be? Hm?

Amúgy a gondolkodásod nem helyes és nem is helytelen, hanem merev. Éld az életed, fejlődj, dolgozz, de adj esélyt a boldogságnak ha eljön.

2018. márc. 27. 16:38
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

"egy igazi sikeres ember akire majd irigykedhettek amikor begurul az Audi A5-sel mellette egy atom bombázó nővel.

Nekem is összejött,kőkemény teperéssel."

Micsoda párkapcsolati siker: végiggürizted a fiatalságodat, aztán tudtál venni magadnak egy aranyásót.

Mi a férjemmel közösen, párkapcsolatban hoztuk össze a karriert, a szép házat, az autókat, a megtakarításokat. És van egy szeretetre, tiszteletre épülő kapcsolatunk. Nem egy pénzes pasi - érdekribi szerelem. Persze kinek mik az érzelmi igényei.

2018. márc. 27. 16:47
 16/27 anonim ***** válasza:
15%

,,Micsoda párkapcsolati siker: végiggürizted a fiatalságodat, aztán tudtál venni magadnak egy aranyásót."

Igen végig güriztem,és megérte,mert megtehetek olyan dolgokat amiket régen nem.

Pl minőségi finom ételek,ruha ilyenek.

És nem nem aranyásó a párom,és nem vettem,csak szép nő de kb. több esze van mint 6 dipolomásnak * 2.

Csak igényes szexi bombanő.

Nem fér bele a valóságodba mi?

Szexy,szép nő aki kedves okos is.

Ez már sok mi? :)

Nekem ez nem végig gürizés volt,mert ha így nem kell árakat nézni nagyon,nem kell a tecsó gazdaságos moslékokat megvenni,meg a húst nem látott parizereket meg a szteroidos fehér kenyeret amitől csak a s..ged nő meg a narancsbőröd,meg a cukorbetegségre a hajlamod.

Plusz ha lesz majd ne adj isten gyerekem akkor meg lesz a pénz arra,hogy a legjobb magánóvodákba küldjem ahol németül és angolul kötelező tanulniuk,aztán a legjobb magániskolákba ahol elittel épithet kapcsolatot,ezután a legjobb egyetemek valamelyikére.

Ezért felelőtlenek a magyarok mert nem gondolnak 4 lépéssel előre hanem max 1 nappal vagy 1 órával se.

"Mi a férjemmel közösen, párkapcsolatban hoztuk össze a karriert, a szép házat, az autókat, a megtakarításokat. És van egy szeretetre, tiszteletre épülő kapcsolatunk. Nem egy pénzes pasi - érdekribi szerelem. Persze kinek mik az érzelmi igényei."

Ti szerencsések vagytok,de szerintem előbb az ember rakja rendbe magát aztán mehet a többi.

Előbb a munka aztán a szórakozás.

De tök jó,nektek összejött csak akkor ti sem átlagosak vagytok,ennyi az egész.

2018. márc. 27. 16:55
 17/27 anonim ***** válasza:
Ember tervez,aztan majd jon egy no es mindent borit:))) es ez igy van jol!
2018. márc. 27. 17:31
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

"Nem fér bele a valóságodba mi?

Szexy,szép nő aki kedves okos is.

Ez már sok mi? :)"

Miért ne férne bele? Én is csinos vagyok, csak nekem van saját karrierem, nem csak beleültem a készbe.

2018. márc. 27. 18:09
 19/27 anonim ***** válasza:
82%

"Plusz ha lesz majd ne adj isten gyerekem akkor meg lesz a pénz arra,hogy a legjobb magánóvodákba küldjem ahol németül és angolul kötelező tanulniuk,aztán a legjobb magániskolákba ahol elittel épithet kapcsolatot,ezután a legjobb egyetemek valamelyikére."

Szegény gyerek! A te álmaidat kell élnie. Mi jól élünk, mégse járt a gyerek magánoviba, sem magániskolába, mégis 3 nyelven beszél. Normális barátai vannak, akiket saját maga választott, nem kell az elittel érdekből barátkoznia, és nem én döntök a jövőjéről.

2018. márc. 27. 18:13
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

Ez az "elittel baràtkozunk" dolog nagyon gàz. Körülöttünk is forognak ilyen emberek, mert a fèrjem csalàdja eléggè köztiszteletben àll ahol èlünk, de mi azèrt se adtuk be magániskolàba a gyereket, meg azèrt se jàrunk golfozni, ha egyszer nem szeretjük. Az ilyen érdeklényekre meg nem vagyunk kívàncsiak, annàl többre értèkelünk egy jó borozàst, vagy ereszdelahajam bulit..

Nem feltétlenül az az èrtèkmérő, hogy kinek milyen kocsija van, pl engem nőként inkàbb taszítnak a BMW-s/Audis emberkèk (megtehetnénk, hogy ilyennel járjunk de nem fogjuk erre kidobni a pènzünket, ha olcsóbbèrt is vehetünk megbízható autót). Ès mèg senki nem tartott igénytelennek ezèrt :)

Az egészséges táplàlkozàsra, illetve az utazàsra valóban sokat költünk mi is, de ami kell nekem azèrt megdolgozom / dolgoztam mindig is.

Egyèbként meg egy jó baràtom pont így gondolkozott, mint te, kérdező. Pedig helyes, jóravaló srác. 35 éves koràig nem akart komoly kapcsolatot. Utàna mikor akart volna, ràjött, hogy az ő korosztàlyàból aki èrtelmesebb, az foglalt addigra, vagy már gyereke van egy régi kapcsolatbòl, a fiatal lànykàkkal meg a szexen kívül nem sok közös témàjuk akadt.

Most ott tart, hogy lassan 50 éves, ès 15 éve nem talàlt magának komoly kapcsolatot. Kb 40 éves koràig nem úgy jöttek ki a dolgok (lsd fentebb), utána meg az èrtelmesebb csajok mind leèpítettèk, merthogy "túl öreg" meg "ha eddig nem volt hàzas / nem lett gyereke, akkor ott valami gond tuti van".

Úgyhogy most szenved, mint a kutya, ès àtkozza magát, hogy mikor lehetett volna, nem ragadta meg az alkalmat, és erősebb volt benne a vágy, hogy ne kösse le magát.

Szóval minden èremnek kèt oldala van.

2018. márc. 27. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!