Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha zavar a párom barátnőjének viselkedése?
Figyelt kérdés
A párom fejére nő teljesen. Ha kettesben elmegyünk valahová SMS-ekkel bombázza meg hívogatja, hogy mikor ér rá vele találkozni meg ilyenek. Egyszerűen nem tudunk úgy elmenni sehova, hogy ne keresné telefonon.2018. márc. 27. 07:35
1/8 Noren1989 válasza:
Ha a pasid meg akarod tartani, szerintem felül kell emelkedned, felnőtt módra. A csaj csak figyelem, vagy faszhiànyos is? Règebben nem jàrtak a pasiddal vèletlenül?
2/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi. A párom barátnőjét otthagyta a pasija (szerintem pont emiatt mert rátelepszik az emberre) és van egy gyereke akit egyedül nevel. Csak aztán a páromat használja bébiszitternek és cseszteti, ha épp vásárolni akar vagy pasizni a városba. Anno mikor neki volt barátja és a párom volt egyedülálló akkor a párom ment velük fürdőre ide-oda. Viszont így, hogy fordult a helyzet ő is jönne velünk édes hármasban szerintem, viszont mikor a párommal vagyok kettesben, akkor a barátnőjére nem vagyok kíváncsi.
2018. márc. 27. 07:48
3/8 A kérdező kommentje:
Nemrég volt olyan, hogy egy napot együtt töltöttünk fürdőn kettesben és mire kiértünk az öltözőbe és a párom megnézte a telefonját volt 3 nem fogadott hívása ettől a nőtől és egy SMS amiben az állt, hogy "Marhajó vagy, hogy nem veszed fel a telefont mikor hívlak." Én erre elég pipa lettem.
2018. márc. 27. 07:51
4/8 Noren1989 válasza:
Bocsmàr, de a kèrdèsből nem derült ki, hogy te vagy a pasi...Baràtnőddel beszèlgettèl màr erről? Ő is kihasznàlàsnak èrzi ezt a baràtsàgot?
5/8 anonim válasza:
Ezt a barátnődnek kéne a helyén kezelnie. Megpróbálhatod megmutatni, hogy a te "külső" szemszögedből hogy néz ki a helyzet, hátha észbe kap, de szerintem ne vedd fel a harcot a csajjal, ne próbáld "elszakítani" őket egymástól. A barátnődnek kell ezt eldöntenie és véghez vinnie.
6/8 anonim válasza:
Erről mintha egyszer màr írtál volna ki kèrdést. Akkor mindent elmondtunk.
Ezt csak a baràtnőd tudja megoldani, te max annyiban, hogy megkéred, építse le.
Aztàn majd ő eldönti, hogy mit csinàl.
7/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen "barátnőm". Mondjuk nekem hamar leesett, hogy csak rátelepszik az emberre. Féltékeny, mert ti jól megvagytok és unatkozik egyedül.
Mondjuk kezdetnek mondd meg a párodnak, hogy tiszteljen meg annyival, hogy ha elmentek valahova kettesben, akkor ne a telefonját nézegesse! Kapcsolja ki ha ennyire lehetetlen megmondani annak az idiótának, hogy ne zaklassa amikor együtt vagytok! Én mondjuk nem vagyok szívbajos a sokadik ilyen alkalom után elhajtottam a "barátnőmet" a francba, mert a szép szóból nem értett.
8/8 A kérdező kommentje:
Ha ez így fog folytatódni akkor én is felteszem neki a kérdést, hogy most én vagy a barátnője?
2018. márc. 27. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!