Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldhatnám meg a pénzügyeinket?
Figyelt kérdés
A barátom és én már több mint 2 éve együtt vagyunk. Ő 24 éves, én pedig 19. Én tanulok, ő pedig már dolgozik. Sokszor volt probléma a kapcsolatunkban a pénz kérdése, hiszen nekem nincs sok lehetőségem szert tenni rá. Egy zenei gimnáziumban tanulok, ahol délelőtt tartják a zenei órákat, délután pedig a közismereti tárgyakat, ezáltal egész nap iskolában vagyok, így nem nagyon van módom az iskola mellett dolgozni + szombatonként zenekarra járok egy másik településre, ami szintén majdnem az egész napomat elveszi. Szeretnék anyagi támogatást nyújtani a páromnak, de nemtudom hogyan oldjam meg. Szoktam néha alkalmi munkákat vállalni, de sajnos erre nem mindig akad lehetőség. Én arra gondoltam, hogy véglegesen odaköltöznék hozzá, de ezzel sok probléma vetül fel. Arra gondoltam, hogy a gyerektartás összegét elkérném édesanyámtól, hiszen apukám nemsokára úgy is átfogja íratni rám. Szerintetek ez jó ötlet, vagy esetleg tudnátok tanácsot adni? Nem szeretnék negatív válaszokat kapni, mert tényleg problémás a helyzet, bár tudom ez nem teljesen felnőtt párkapcsolat, de kérném a megértést és a segítséget. Mindenkinek előre is köszönöm a válaszát!2018. márc. 8. 12:06
11/13 anonim válasza:
Az nem közös jövő építés, hogy hozzá költözöl és vegetáltok hónapról hónapra. Amíg te nem dolgozol, ne akarj a nyakára költözni, hogy megnehezísd mindkettőtök helyzetét. Neked most az a feladatod, hogy tanulj, ő meg egyengesse a karrierjét, tegyen félre stb. Aztán majd ha megalapoztátok magatokat, te is bele vágsz a nagybetűs életbe, lehet összeköltözni.
12/13 anonim válasza:
Mennyi gyerektartásról van szó? Nem biztos, hogy elég a költségek felére (vagy x%-ra, ha arányosan osztjátok fel).
13/13 anonim válasza:
Ha már összeköltözés előtt ennyire problémásak az anyagiak, egy darabig még biztos várnék az összeköltözéssel! Tanulj, most koncentrálj csak arra! Ő mit tesz azért, hogy jobbak legyenek az anyagiak? Tervben van neki valamilyen képzés/főiskola, hogy jobban keressen? Egyelőre ezzel tehetnétek a jövőtökért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!