Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy oldhatnám meg ezt a problémát? NEm akarok szakítani a barátommal, nagyon szeretem!
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, barátommal 1,5 éve vagyunk együtt. Nyáron megjegyezte nekem, hogy úgy érzi, meguntam. Ekkor feldobtam a kapcsolatunkat, mindent megtettem, hogy neki jó legyen, de aztán kb. 2 hete teljesen kifordult magából, bunkó volt velem, megsértődött, és mintha nem is érdekelné, vagyok-e vagy sem. Azt mondta, nem olyan velem, mint 1 éve, hogy nem jó neki, hogy keveset találkozunk, és hogy mindig fáradt vagyok, meg mikor vele vagyok, szerinte állandóan máson jár az eszem. Ez engem több okból is megviselt. Először is, ,fájt, hogy nem támogat a céljaimban, mivel orvosi egyetemre járok, és ott bizony sokat kell tanulni, másodszor meg ezeket azután mondta, hogy annyira tepertem azért, hogy neki minden jó legyen. Azóta egyszerűen nem tudok megbízni benne. Nem érzem, hogy szeretne, hogy fontos lennék neki. Tegnap nála voltam, és olyannak láttam, mint egy idegent, nagyon nagyot csalódtam benne. Nyáron rengeteget beszéltünk arról, hogy az egyetem kemény lesz, és neki erősnek kell lennie (ő nem jár egyetemre, csak most érettségizik, de nem fog továbbtanulni), és ő azt mondta, hogy erős is lesz, mert szeret engem, és bármit kibír értem. Többször beszéltünk róla, és én hittem is neki. Most 3 hete járok a suliba, és olyanokat mondogat, hogy ő fel fogja adni a kapcsolatunkat. 2 hete folyamatosan sírok azért, ahogy viselkedik, önző, és én hiába töltöm vele minden szabadidőmet, neki kevés. Tegnap nagyon fáradt voltam, és csak hozzá akartam volna bújni, és mivel nem feküdtem le vele, máris rögtön kiakadt. Régen nem volt ilyen, és nem tudom hogy tudnám megjavítani, és megoldani ezt a dolgot :( Segítsetek!
Nézd, ezt nem fogod tudni megoldani egyedül, ezt le kell ülnötök megbeszélni...
Te azt látod, hogy kemény az egyetem, alig van időd, és ezt a kis idődet is vele töltöd. és ő ahelyett, hogy örülne ennek, zsörtölődik.
Ő pedig azt látja, hogy sohasem érsz rá, és ha igen, akkor is csak odabújni...
Hiába beszéltetek erről egész nyáron, megélni teljesen más...
Ilyenkor jön egy hogyan tovább beszélgetés!
Mondd el, hogy szereted, de neked ez a suli fontos, és ez ezzel jár... Beszéljétek meg, hogy ez csak átmeneti, és tisztázzátok, meg tudtok-e birkózni ezzel a helyzettel! Nem csak neki kell erősnek lennie, ez most egyikőtöknek sem könnyű, mindkettőtöknek toleránsnak kell lennetek, ha át akarjátok vészelni ezt a pár évet!
Te mondod rá, hogy önző... miközben te várod el azt, hogy minden úgy legyen, ahogy neked jó.
És ha egyszer-kétszer ott aludnál, és onnan mennél reggel egyetemre? Vagy ő nálad? Esetleg egyszer-egyszer teljes délutánt ott töltenél, tanulnál persze, de legalább láthatna?
Beszéljétek meg, keressetek olyan megoldást, ami mindkettőtöknek jó!
Ha nem juttok dűlőre, akkor viszont inkább most szakítsatok, mint 2-3 év múlva, lássátok be most, hogy így nem működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!