Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldhatnám meg ezt a problémát?
Figyelt kérdés
Van egy problémám és mostanában arra lettem figyelmes amikor itt az oldalon olvasgattam a kérdésekre a válaszokat, hogy másoknak is van ilyen problémája. A lényeg az, hogy buliban gyakran megesik velem, hogy cserélek egy lánnyal facebook elérhetőséget majd nem jelöl vissza.
Arra gondoltam, hogy ha legközelebb facebookot cserélek egy lánnyal valahogy jeleznem kéne neki, hogy "oké, de ha megadod az elérhetőségedet akkor jelölj is vissza". Nyilván így szó szerint erős lenne de viccesen, lazán, hogyan lehetne ezt közölni vele?
2017. okt. 30. 15:00
1/4 anonim válasza:
Figyelj, aki nem jelöl vissza téged, az nem fog akkor sem, ha viccesen rászólsz előtte.
2/4 anonim válasza:
Attol hogy egy lany reszegen lecop egy buliban es megadja a fb elerhetoseget, meg nem biztos hogy tetszel neki.
3/4 anonim válasza:
Alapvetően ezek ilyen "udvariassági kiskörök". Hogy ne kelljen elküldeni a francba, ne kelljen élőben lekoptatni. De már akkor tudja, hogy nem akar tőled semmit szóval visszajelölni már nem fog. Csak nem akar őszintén elutasítani. Hogy ez etikus-e, az már más dolog. De ahogy előttem is írták, aki nem akar tőled semmit az akkor sem fog visszajelölni, ha ezt felhozod neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. okt. 30. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!