Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyakori hangulatingadozas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori hangulatingadozas?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hetente előfordul a paromnal hogy nagyon kedvtelen, szótlan lesz nem tudja megmagyarazni miért van ennyire rossz kedve. Most tavkapcsolatban elunk kb 1-2 hónapja és hiába próbálom jobb kedvre deríteni, vagy faggatni hogy elmondja mitől ez a rossz hangulat nem mond rá semmit.

Nekem ez nagyon rosszul esik mert alapból egy nagyon vidám személyiség vagyok meg a szxr dolgok miatt se vagyok hajlandó buslakodni, és a környezetemben könnyen jobb kedvre deritek mindenkit De öt nem lehet és kérdésem az hogy ilyenkor mit tehetnek vagy hogyan érthetnem meg ezt a fajta dolgat?

Szokta mondani h hiányzom neki, de ilyenkor a vele való kommunikacio sajnos nulla és nem hat pozitívan a kapcsolatunkra amiért ilyen buskomor...😔

Mindene megvan amit szeretne azon kívül hogy én ott lennék vele vagy a megszokott kornyezete!

2018. febr. 28. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Depresszió?
2018. febr. 28. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Érdekes,hogy azt írod,hogy kb. kéthetente fordul ez elő a párodnál. Ezt hogy érted?Időnként jó kedve van, időnként pedig búskomor és nem mondja el az okát?

Korábban nem ilyen volt?

Ha jó a kapcsolatotok ne hagyd annyiban, határozottan ültesd le és beszéld meg Vele mi változott Nála amiért ilyen. lehet,hogy munkahelyi probléma, lehet,hogy a távolság az oka, de akár az egészségével is gond lehet.

2018. febr. 28. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, bár mi együtt élünk a párommal. Ismer már, tudja hogy ilyenkor rám kell csukni a szoba ajtaját és békén kell hagyni. Majd kialszom magam, kipihenem a hülyeséget és akkor minden jó lesz. :)

Ha kérdezget, csak még rosszabbul érzem magam, mert az rávilágít arra, hogy egy gyökér vagyok, amiért nem tudom megmagyarázni mi a bajom, csak érzem, hogy valami van. Utálok össze-vissza magyarázkodni, hülyeségeket kitalálni, hogy most éppen ez van, vagy az van. Nincs semmi, egyszerűen csak kimerültem (érzelmileg, szellemileg) és egy kis magányra van szükségem. Imádom, hogy ezt a jelenlegi párom megérti.

Ő is mókázós típus, de elfogadja, hogy én nem vagyok mindig az. Én meg elfogadom, hogy ő akkor is az, amikor nekem nincs ehhez hangulatom. Attól még az ő kedvét nem kell elrontanom, szimplán csak külön szobában kell lennünk ilyenkor.

2018. márc. 2. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as szerencsés vagy. Az én barátom nem érti meg. Ilyenkor folyton nyaggat, hogy mondjam el, ne legyek depis, ne legyek szomorú, rossz így rám nézni. A végén már dühös is leszek, nem csak rosszkedvű. És nem érti meg, az Istenért se, hogy hagyjon engem akkor békén...
2018. márc. 3. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!